myangelson Kızlar inofolic kullananlar var mı? Doktorum hem hamilelik öncesi folik asit ihtiyacımı karşılasın diye hem de çocuk sahibi olmak için de faydası olur dedi. Kullanan, hamile kalan var mı? Biraz sohbet edelim 💅🏻
Merve-metin myangelson canım ben kullanmadım ama kullanıp faydasını göreni bu platformda çok duydum inşallah sende de işe yarar 🙏🏻🙏🏻
myangelson Echanim bilmiyorum ki 😂 test falan yapmadım bu ilacı da doktorum önceden vermişti eczaneye getirttik de yeni kullanıyorum
myangelson Echanim yok adetime çok var daha. Dün değil önceki gün pembe lekelenme gördüm dün kesildi o da yumurtlamadir diye düşünüyorum 14 gün sonra falan adet olurum muhtemelen 😅
Violetaa Canım inofolic combi HP kullanıyorum ben . Hamile kaldım bu ay keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarım . 5+5 olduk . Pıhtılaşma da bar bende . İğne ve hap da kullanıyorum
myangelson Violetaa bende doktor onu yazdı sandım ama bana pembe kutu şase yazmış onu içiyorum ama hemen hemen aynı içerikleri sanırım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊🤲🏻
myangelson minnosbirkiz benimki de pembe kutu ama hap değil şase olarak 🥴 ay hadi İnşallah bende faydasını görürüm 🙈