Haticegns @Zeynepyldz Mete hocayı da çok övüyorlar Sevcan hocada iyi ama öğretim üyesi olduğu için sürekli doktor eğittiği için ultrason da bazen soracaklarımı unutuyorum onların konuşmasından aslında çok ilgili bilgili ama 😊 Cinsiyet söyledimi mi Mete hoca size net
Zeynepyldz Haticegns Evet Mete hocaya tek tek ilgileniyor kesinlikle es geçtiğini görmedim evet 17 haftalıkken yüzde 90 erkek dedi ki bende gördüm bak çıkıntı var hatta bağdaş kurmuş baya keyfi yerinde dedi 😊 Bı dahaki geldiğinde daha net belli olur ama erkek dedi 😅
Haticegns @Zeynepyldz cok kararsız kaldım değiştirsem mi diye çok duyuyorum bu sitede de Mete hocayı sonuçta doğuma ikisi de girmeyecek normal olursa şayet benim için ince ince ilgilenmesi çok önemli belki daha küçüğüz 13+6 yım şu an 12 haftalıkken gittim doktor neresinden bahsetsin 😂😂🙈 Zaten yapı olarak çok kararsızımdır 🤦🏻♀️
Zeynepyldz Haticegns Bir deneyin olmazsa yine sevcan hocayla devam edersiniz sonuçta daha var görmüş olursunuz en azından öyle karar verirsiniz 😊 Evet küçük tabi şuan cinsiyet için bi şey diyemez ama bana ben sormasam bile gayet iyi şunlar şunlar normal vs. diye haftasına göre değerlendirip söylüyordu o haftalarda da. Ben de çok kararsız bı insanım sizin gibi bir de benim 2 kaybım var ve özel de dahil kaç doktora gittim en sonun Mete hoca buldu bendeki sıkıntıyı onun sayesinde gebe kaldım diyebilirim ve çok şükür şuan sağlıklı ilerliyor gebeliğim o yüzden başka doktor hiç düşünmedim 😊
Haticegns @Zeynepyldz Hamdolsun kuzucum senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin işte sonuçta insanlarda birbirine hep bir vesile seninde vesilen Mete hoca olmuş bakalım bu ay Sevcan hocada randevu olmaz ise Mete hocaya alayım bende bi gideyim bakalım neler diyecek birde cinsiyetimiz belli olacak bu kontrolümde inşallah 🙈🐣😂😂
Filiz-kkn04 Haticegns medova Ayşegül hocaya gidiyorum cuma günü 38+4 de sezeryan olucam 🥰🙏🏻 çok heyacnlıyım
Serifeeenida Haticegns bende konya beyhekim de takipliyim Hasan Bedri hocaya gidiyorum hem uzman DC hemde çok ilgili ayrıca beyhekimde normal doğuma nöbetçi doktorlar giriyor ebelere gerek kalmıyor bizimde son 11 günümüz ama daha da geç gelebilir ilk oğlum 41+3 de dopdu bundan da erken gelmesini beklemiyorum doğrusu 😂😂
Eminebyzaa1 Mom_boy Mom_boy memnunum ama özel olarak geçiyor Mustafa gazı gebe polikliniği karşı kapıda genellikle 2 veya 3 de oluyor
Haticegns @Seyes Ne kadar az kalmış siz yolculuğun sonuna gelmişsiniz Rabbim bir an önce saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin doğuma giderken yazda dualar edelim senin için kuzum memnunmusun doktorundan 🤲😊
Seyes Haticegns insllah şimdiden edelim inşallah birbirimize Rabbim bir avazda kurtarsın evet memnunum ❤️
Haticegns @Filiz-kkn04 Sizler yolu bitirdiniz bizler başladık Saflıkla kucağına al annesi evladını sende çok çabuk toparlan inşallah 🤲🥰 Darısı bizlerin başlarına 🤲😘
Filiz-kkn04 Haticegns ya çok teşekkür ederm sag salim kucagımıza alırız inşallah seninde güzel geçer inşallah hamileliğin 🙏🏻😍
Haticegns @Serifeeenida erkekse geç gelir diyorlar hep zaten benimde öyle oldu 2 oğlumda suni ile geldi ilk oğlumu beyhekimde doğuracaktım o zamanlar tabi genç ve cahiliz doktorlar da girmiyordu ebe ile tartıştım 4 cm açıklıkla o hastaneyi terk etmiştim sanırım bi travma oldu beyhekim deyince bi garip olurum hep 🙈😂😂
Serifeeenida Haticegns aynenn erkek bebeler doğmadan inatlaşıyo maşallah🧿🧿çok geçmiş olsun öle oluyo yaa ilgi görmeden de zor valla 🥰
Serap_3 Konya şehir hastanesi Bülent hoca takipliyim ancak randevuda biraz sıkıntı yaşıyoruz 😅 22 haftalik daha yolumuz cokk uzun ☺️☺️
Elifyor 18+5 haftalık kız bebek inşallah 🥰. Başkent Hastanesi’nde Aysun Alparslan Çulha hocaya takipliyim. Hastane doktor hakkında deneyimi olan var mı acaba ??? Şehir hastanesinde Mete hocayı da bir denemek istiyorum ama randevu bulmak biraz zor sanırım 🙄