Melisdila 33 haftalıgım benim de bu akşam aşırı sertleşme ve bebek hareketleri yoğun agrılı toplanma karnımda hissediyorum dogumla alakalı değil dir inş
annelik_4 Birisi00 benimde bugün aşırı toplanma oluyor bide aşağıda baskı ve sol kalçamda çok ağrı var 36+4 üm haftaya doktor yine çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı su gibi dogumlarimiz olur inşallah🤲🏼
Birisi00 annelik_4 Amin insallah canim ❤️❤️Benimde nişan gelmeden 1. Gun once mide bulantısı ve ishal vardi. Bebek ogünde cok toplanip kasılıyordu. Sabahi nisan geldi. Beklemedeyim bakalim
Ftm_75 Esra_Omer_21 geçmiş olsun canım çok şükür sag saglim kucağına aldın ya gerisi allahin taktirii sen elinden geleni yaptın.
neseaydin Elfkzlky açılmaya yardımcı oluyor ben doğumda sürekli evin içinde yaptım. 6cm açıklıkla gittim hastaneye.
Ftm_75 Esra_Omer_21 süreç nasıl ilerledi acaba benimde haziranda doğum ssvd düşünüyorum aynı doktorda gittiğiniz doktorda
Esra_Omer_21 Ftm_75 canım bende sancı vardı ama açılma olmuyordu bide ben ortalık hastalığına yakalanmıştım çok kötü dayanamayıp sezeryana geçtim
Papatyamm63 Birisi00 benim Sabah 8 gibi geldi Nisan akşam 7 sancım başladı gece 1 doğurdum 38+3 günlük doğdu