Kbrbydk Safie2020 kızımın adı Aysima😍çok cimcime adı gibi ay yüzlü bir kızım var 😍adını da herkes çok beğeniyor ♥️
Zuleyha_18 Safie2020 Aysima kızımın ismi ☺️ ikinciyi Mihrimah koymayı düşünüyorum ama tam karar vermiş değilim
Safie2020 matmazellayy oğlum en başından beri erva diyor bebek doğdu direk o şekilde sevmeye başladı hangisi güzel dediğimizde hep erva dedi artık 5 günlük oldu kimlik çıkarmak için karar vermek lazımdı. Oğlumun dediği oldu erva koyduk esimke benim istediğim olmadı🙈🌸
matmazellayy Safie2020 adıyla büyüsün oğlunuzun içine Allah koydu belkide ervanın anlamı çok güzel hayırla büyüsün evlatlarınız
Safie2020 Erva koyduk arkadaşlar oğlum ağzından düşürmedi başka isim demedi erva erva deyip durdu ona karar kıldık kimlik çıktı ama Hümeyra içimde kalmadı değil 🙈🌸
Safie2020 matmazellayy evet isimleri hep konuşuyorduk ama o aklında kalmis demek ki ne dediysek o hep erva dedi hayırlısı buymuş demek 🥰
_Rojbin_ Aabbccc tam olarak bilmiyorum ama kulağa hoş gelen bı isim benim kızımın adı da henüz yok ne olcak meraktayim babaya begendiremedik 37 haftamdayim 🤦🏻♀️🥰