Yusragezer Safie2020 26 yaşındayım ben doğduğumda anneannem kuran okuyormuş babam da anne sen koy ismini demiş kurandan söyle demiş anneannmde o sıra inşirah suresini okuyormuş yüsra demiş herkes ilkin bir çok ama alışmışlar tabi
Cansel32525263 Safie2020 ben güneş yüsra koyucam canım Yüsra hayalimdi güneşide ablası iki isim buda öyle olsun dıye koycaz Allâh izin verirse
Sum_123 Safie2020 yüsra bence. bi tanıdığımın ismi yüsra karakter olarak maşallah güzel bi karakteri var huyuda iyi ve bence kulağada çok hoş geliyor 😍
Tuliy5 Safie2020 Bunlardan Aysima veya Hümeyra 🌸 Allah bağışlasın bebişi. Erva ve Yüsra da anlam olarak iyi. Başka seçeneklere hiç bakma bence. Başlıkta hep anlamı yanlış bilinen isimler önerilmiş 😅
matmazellayy Safie2020 oğlunuzun adını babası koyduysa şimdi de abisi koysun kardeşinin adını yada kura çekin
Safie2020 matmazellayy oğlum en başından beri erva diyor bebek doğdu direk o şekilde sevmeye başladı hangisi güzel dediğimizde hep erva dedi artık 5 günlük oldu kimlik çıkarmak için karar vermek lazımdı. Oğlumun dediği oldu erva koyduk esimke benim istediğim olmadı🙈🌸
kar_kristali Safie2020 kızımın adı zeynep erva. Şuan üçüncü çocuğuma hamileyim aysima koymak isterdim fakat eşimle uzlaşamadık bu konuda☺bakalım babası koyacak bunuda. Yeğenimi adı Gülahsen kulağa çok hoş geliyor. Ahsen’nin anlamı Kuran’da yaratılmışların en güzeli gülahsenin ise güllerin en güzeli anlamımda düşünebilirsiniz