Beyza8181 Canım benim seni çok iyi anlıyorum bu süreç çok ağır sancılı bir süreç ama alışıyorsun…
Başımdan geçtiği için biliyorum şimdi oğlum 11 kızım 10 yaşında.
Hamile kaldığımı öğrendigimde dünya başıma yıkıldı zannettim ağlamaktan ne yemek yedim ne içtim mal gibi dolaşıyordum şimdi geriye baktığımda çok pişmanlık duyuyorum.(NOT:Eşimle çok iyi anlaşırız)
Tabiki zorlukları var ama sonu çok güzel 😊
Hep birlikte oyunlar oynadılar hala ayrılmazlar kimseye ihtiyacımız olmadı herkes bize imrendi.
Sakin ol Allah’a tevekkül et şükür et 4. Bebeğime hamile kaldım hiç istemedim kimse istemedi 9 aylık ölü doğum yaptım 1 sene oldu kahroldum hala ağlıyorum çok üzgünüm😔😭
5 aylık bebeğim var tekrar hamileyim
Yasemin35 amin canim zor gerçekten şoktayım şuan ben nasıl uyuycam bilmiyorum doktora en kısa zamanda gidicem
Maysa41 aslında korunmsdim ama emziriyorum diye pek te dikkat etmedim bide adetim gecikip kan verip çıkmayınca emindim aslında olmadığından ama bugun şoka uğradım iki çizgiyi görünce
sacmalamakizim evet canım ysrin gidip vericem netleşmesi için
N_A_Z_L_I_M Allah seninde yardımcın olsun canım çok zor rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın. Bı yandan seviniyorum da işte surecin zorluğu beni korkutuyor eşim çok destek sağlıycagini düşünmüyorum o yüzden benim için çok daha zor olucak gibi
sacmalamakizim korunuyor sayilmszlik geri çekiliyordu eşim sadece 2 kere yaptı ama o da baya oldu yapalı adet olmam gereken zamandan 15 gün önceydi sonra adetim gecikince şüphelendim 10 gün sonra kan verdim fakat negatifti kadın doğuma bile gitmiştim ultrason da birşey yoktu herşey normaldi emzirme sebebiyle gecikmiş olma ihtimali var demişti bu akşam öyle bı aklıma düştü çok geçti tekrsr bı yapıyım diye ve pozitif çıktı şok oldum yarın kan vericem
Hiç korkma olumlu yerden bak bebeğim 4 aylıkken bende hamile kaldım iki ay kaldı doğumuma evet ilk bi iki sene zor olucak belki ama sonradan birden birlikte büyücekler rahatlayacaz Allah verdiyse rıskınıda kolaylığını da verir
Beyza8181 korunmamışsınız herşeye hazırlıklıymışsınız zaten
Beyza8181 çok iyi anlıyorum canım 6 aylıkken kızım tekrar gebe kaldım başta çok korktum elim ayağım tutmadı ama sonradan varlığını hissedince alışıyorsun benimsiyorsun kızım haftaya 1 yaşına girecek ben 29 haftanın içindeyim 2.5 ay sonra doğuracağım kızımın Doğum gününden sonra allahın izniyle 🥰🙏 birlikte büyüyecekler artık 🥰🌸🌸
Beyza8181 Benim eşimde destek vermedi pek yardımcı olmaz.
Beyza8181 üzülme şükret bulamayanlarda var canım Allah bi kolaylık verecektir inşaallah dua et üzülme hiç benimde 1 tane oğlum var 4,5 yaşında hiperaktif durmaz hiç yerinde şimdide ikizlere hamileyim ikizlerimde erkek ne mutlu bana çok şükür Rabbim aratmadan verdi sağlıklı bir şekilde de kucağıma almayı nasip etsin inşaallah Rabbim herkese nasip etsin çok zorlu süreç ama sonradan iyiki olmuş diyeceksin bak ben akromegali hastasıyım 2 sene önce beyinden tümörden ameliyat oldum tedavi oluyordum hayla ama hamile olduğumu öğrendim bıraktık tedaviyi Allah’a emanetim inşaallah evlatlarım bana şifa verecektir 🤲 etraftakileri duymuyorum aman çok zor aman böyle aman şöyle ya aman sanki onlar bakacak ağzı olan konuşuyor işte sen üzülme annesi ikisi bir arada büyürler yeterki saglikli olsunlar 🤲❤️
Belirtiniz var mıydı gebeliğe dair
Tastan hayır yoktu
Selo25 dualarım sizinle doğru söylüyorsunuz rabbim herkese nasip etsin inşallah