Momseyda ben de öykü lina koymayı düşünüyorum nasıl sizce ? ama bence siz ipeğin yanına alin de düşünebilirsiniz alin ipek 😊

Momseyda arapçası Adn. Türkçeleşmiş hali Aden. Manen kötü bir anlamı yok. Dinen anlamı kötü birşey ifade etmediği sürece koyulabiliyor.İçiniz rahat olsun. Kulağa hoş gelen güzel bir isim. Caiz olmayan isimler belli onların arasında da değil. Aklınız karışmasın🤗sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah

Smyroztrk alin güzelmiş canım anlamını araştırayım bi hemen 💕
      Öykü ismini çok severim 💜 lina yı hiç bilmiyorum yeni trend bi isim kulağa hoş geliyor

Smyroztrk alin ismi kuranda geçmiyor dini bir anlamı olmasını istiyorum bu yüzden malesef.. yeni önerilere ihtiyacım var 🙏

Momseyda
        İpek tek başına da güzel. 🥰

Ama illa yanına dini bir isim istersen bunlar olabilir
        İpek Erva
        İpek Afra

Momseyda lina ismi kuran da geçiyo ve anlamı da cennet hurması demek belki sen de ipek lina kurabilirsin kulağa hoş geliyo 🌸

Momseyda ben Alya Mira koyacağım fikir olsun sizede Almira ve Açelya isimleride güzel düşünürseniz

Bende kızımın adını İpek koymayı düşünüyorum. Kimlikte yazmasa da yanına kuranda geçen bir isim daha olsun istiyorum.

Momseyda biz de isim koyarken danıştık. İsim manen anlamı kötü bir şey ifade etmediği ve caiz olduğu sürece koyulabilir. İlla ki kuranda da geçmek zorunda değil. Türkçe isimlerin çoğu kuranda geçmiyor. Kuranda geçen bir isim olması için baktığınız isimlerin farsça ve türkçe olmaması gerekiyor. Dilimizde kullanılan çok fazla farsça isim de var. Maalesef bu isimler arapça olduğu sanılıyor. Dediğim gibi illa kuranda geçmesi gerekmiyor. Ama illa dini bir anlam ifade eden isim olsun istiyorsanız. Göbek adını o şekilde koyabilirsiniz. Bize o şekilde söylenmişti. Bende çocuklarımın göbek isimlerini o şekilde koydum🤗

Momseyda genelde çoğu kişi Aden’i Adn ile karıştırıyo, Meva cennetin isimlerinden biri, içinize sinerse fikir olsun.

İpek Eva. İpek çok çok güzel bı isim Eva nin anlaminada bi bakın oda güzeldi sağlıkla gelsin güzel kız 🙏

Kızlar dini görüşünüz ne bilmiyorum ama dini görüşü islam olan herkese hitap edecek iki uç birsey yazacağım en Müslüman benim de demiyorum sizlere istediğiniz ismi koymayında demiyorum sadece fikrimi belirtmek istiyorum size uyar yada uymaz . Abdulmetin balkanoglu hocayı çok severim bir videosu var lütfen izleyin bence çok haklı [

Dediğim gibi belki bu düşünce size ters gelebilir ters gelenler üzerine alınmasın ama bence doğru söylüyor bir dinleyin derim .