Csmbu ZeynepDuru17 benimde bugündü kontrolüm hatta nst de bir kaç düzenli sancımda çıktı biz yine tetikte olalım cumartesi yine nst ye gel dedi doktorum belki perşembe gününü beklemeyebilir dedi 😬 biraz gerginlikte oluştu açıkçası 😅
ZeynepDuru17 Csmbu inşallah vaktinde zamanında sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim 🤣
Alyadefne KediAnnesi321 benim sırt üstü uzanınca nefesim kesiliyor o yüzden genel yaptık ona karar verdik
KediAnnesi321 Merve171214 Bbuse12 Sevcan62 Kardy nrdn45 Planlı mı hepinizinnn 😇 aslında merak ettiğim bi sıkıntı olmadığında kaça kadar bekledikleri. Benim de planlı sezaryen olacak yani kendi isteğimle ama henüz tarih konuşmadık. O yüzden merak ediyorum kaç gibi yapıyolar diye
nrdn45 KediAnnesi321 benim planlıydı 38.hafta içinde yaparız demişti doktorum bebeğin gelişimine göre kendi tarihi belirledi
Merve171214 KediAnnesi321 evet planlıydı 38 de alırız dedi ameliyat gününe göre gün verdi biri 38+4 biri 38+1 de oldu
sukran0046 KediAnnesi321 40.haftada oldum 18 nisanda normal doğum icin bekledik fakat donmedi ilk dogumum normaldi 2.sezeryan olmak zorunda oldu ama hala pişmanım keske doğum baslayana kadar bekleseydim diye olumsuz bir durum yoktu sadece bebegin pozisyonu tersti bekleseydin dönerdi felan diyenler var ama artık cok gec oldum malesef
Bernush sukran0046 hayırlısı öyleymiş diye düşünün. 40 a kadar dönmediyse dönme ihtimali de çok düşük değil mi, belki daha zor olacaktı. Ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz önemli olan o, güzelliklerle büyüsün minik :)
Ayseker @perihankrkya ya ben de şu an 35+2 yim ama bizimki de sabırsız galiba şimdiden düzenli sancım var acaba beni de erkenden sezaryene mi alırlar sizin nasıl olmuştu
perihankrkya Ayseker benim sol tarafima toparlanıyordu cok snra sancim basladi acile gittik nst baglandim bebisde cikti sanci bende cikti ama acilmam hic yoktu 5kere nst bagladim doktorumuza attik oda ameliyat haneyi hazırlıyorum cabuk gelin dedi gittik hemen cnm
Prensiminannesiyim Alyadefne spinal sonrası ben kahve içmedim çok baş ve boyun ağrım oldu gerekirse kahve makinesi götürün sütsüz şekersiz türk kahvesi için bol bol artık o kadar korkunç bi ağrıydı ki herkese söylüyorum artık ben çektim siz çekmeyn lütfen bol bol kahve için vee çok su için 😘🙏🏻 bide ameliyat sırasında boynunuzu hareket ettirmeyin bana çok hareket ettirdin ondan boynun ağrıdı dediler ne kadar doğru bilemedim
Alyadefne Prensiminannesiyim çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun bilgilendirdiğin için 🌸Türk kahvesi sevmiyorum nescafe içsem yine etki eder mi bir de spinal iğnesi acıtmıyor değil mi gerçekten