Melikecskn2303 Merhaba kızlar Kayseri’de olup özel hastanelerdeki doğum ücretleri hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi acaba 😊
Sudeakay System hastanesine gidiyorum doğum ücreti olarak 25 bin sabitledik doğumuma az kaldı bir ay kala sabitleme yapıyor hastane
Melikecskn2303 Sudeakay bende 35 haftalık olmak üzereyim en uygun nere olursa oraya gideceğim ama genelde 20 bin aşagısı yok sanırım
Sudeakay Melikecskn2303 açıkçası pek araştırma yapmadım doktorumu çok sevdiğim için ne olursa system diye düşündük kabullendik
Melikecskn2303 Sudeakay doğrudur evet benim doktorumun olduğu yerde doğum yapmak istiyorum tabiki ama 3-5 de olsa gene uygun olanı tercih etmek maddi açıdan yine daha iyi olacağını düşünüyorum o yüzden hayırla kucağımıza alalım inşallah
ftmm38 Sudeakay nasıl acaba ilgisi fln muayenede birde o hastanenin yenidoğan ünitesi fln nasıl bilginiz varmı
Sudeakay ftmm38 yenidoğan ünitesi ile ilgili bir bilgim yok bebeğim doğmadı daha ama doktorumun ilgisi muazzam her soruma cevap veriyor yazdığımda bakıyor güleryüzlü aşırı pozitif birisi ben çok memnunum
Busrarefkac Bende Tekdene gidiyorum. 21 haftalığım. Daha bir ücret konuşulmadı. Systeme gitmiştim ilk memnun kalmamıştım