seymanuryldrm Anneolmakistiyorum1 yerleşme kanaması olabilir ☺️ Bende de olmuştu pembe tek seferlik çok az ama minicik bazılarında da çok olabiliyor bence gidip kan verin ☺️
Yesimdeniz Anneolmakistiyorum1 yerleşme kanasın olabilir canım endişelenme endişeniz varsa doktora gidin
Seyda5- Anneolmakistiyorum1 güzelim yumurtlama tarihini biliyor musun yumurtlamadan sonra 18. Günde kanda 21. Gün idrarda çıkarmış
Kevserblt Anneolmakistiyorum1 gün olarak say canım adetin ilk gününden bi sonra ki adete kadar kaç gün geçiyor.
betyy16 Anneolmakistiyorum1 regl günümde kahverengi lekelenme oldu o zaman teslim negatif çıkmıştı sonrasında testim pozitif e döndü
Anneolmakistiyorum1 Yesimdeniz Allah razı olsun tabi siz de mi istıyorsunuz gebelık allahım nasıp etsin insallah
Yesimdeniz Anneolmakistiyorum1 gebelik var bende zaten canım 28 haftalık olduk bugün Allah nasip ederse 5.inci gebeliğim bu
Anneolmakistiyorum1 betyy16 benımde dün pembe bugun kahve leke geldi cok karısık kaşık agrısı yoğun mu olması gerekıyor
Yesimdeniz Anneolmakistiyorum1 ben çalışmıyorum ama tehlikesi riski yoksa çalışmaya müsaitse durumu çalışabilir diye düşünüyorum