Ozgednc Kivircikkuala olacak inşallah 🤗 10 gün sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ım nasip etsin 🙏
Elifnursydn Zdiyebiri Kivircikkuala tabi ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla kavuşalım beblelerimize inş😇🥰
Kivircikkuala Elifnursydn transferden sonraki günlerde normal devam ettiniz sanırım :) Transferden sonra ne kadar dinlendiniz hastanede peki
umut0808 Benim dondurulmuş 3.gün embriyomu çözüp 5.güne getirip transfer etti 4aa kalitesi ilk denememdi tuttu çok şükür, hiç belirtim olmadı
Kivircikkuala umut0808 maşallah 🧿 bende bekliyorum inşallah benimde tutar. Sürekli yatmamaya çalışıyorum wc kalkınca evde turluyorum bi sonra uzanıyorum bazen uzanma oturma şeklinde duruyorum genelde dinlenme modundayım en azından ilk 3 gün
gokyuzu777 umut0808 canım Benim dendondurulmuş 3.gün embriyomu çözüp 5.güne getirceklermiş oyle tranfer olacakmış sendde belirti hissettiklerın nelerdı
minikmucizeyolunda umut0808 hiç belirtiö yoktu demiştiniz adet sancıları falan olmadı mı benim de ilk tüp bebek transferi ama ilk günden beri kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi ağrı var rahmimde. Tutmadı mı acaba benim 5.gün bugün transfer gününü saymasak
umut0808 EsraArslan81 parça parça pıhtılıydı benim 3kere kanama yaşadım bende 9 aylık şuan yaramazlık yapıyor, korkmayın normal
papatyaolsun Melikebldz adetin kaçıncı günü transfer ettiler acaba bana da taze transfer yapılacak da
Mira123 Kivircikkuala inşallah tutunur benim kardeşimde dün oldu inşallah birlikte güzel haber alırsınız