busykvc Mavideniz26 Mavideniz26 colendan d vitamini hala kullanıyorum. Folik asit magnezyum omega 3 bunlar kullandığım multivitamin içinde vardı. Rahim güçlendirici de yine özel siparişle getirtmiştik şuan adını hatırlamıyorum ama yeşil kutuluydu ve 8 ay önce falan 900 tl vermiştim 😅
Mavideniz26 busykvc bende omega 3 kulandim folik asit kulandim diger soylediiniz ilaclari kulanmadim herkesin tedavi yonetemi farkli bende degerlerime vitaminlerime baktiracagim bir dahaki transfere kadar bi eksiklik varsa toparlamaya calisacagim insallah
Gulsum12 busykvc busykvc arakdaşlarr belrti yok sadece adet gibi oluyorum bi sanci giriyor gidiyor hafil bel agrisi lekenlenme yok normal mi??
gokyuzu777 anneolmak_icin me güzel tevekkul edebilmeniz🙏❤️ cok tesekkur ederim ben de çabalayacagım , haklısınız 🙏🙏
Zeyno800 Mucize_annesii amh düşüklügmü vardı. Yumurta kalitesi için bi’şey kulandınz mı? Son olarak taze transfer mi oldu
Gozde-38 Kivircikkuala 4 cü denememde 3. Gün emriyosu sıcak transfer yapıldı. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öğle yap kendini kasarsan kafan oraya gider oyun indir oyna kitap oku. Arkadaşalarınla görüntülü konuş Havuç. Suyunu iç. Tutunmaya birebir. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Nergizos @"Mucize_annesii @baharmom35 @pikacuu_ @Kivircikkuala günaydın. Benden de 4 yumurta toplanmışti. bugün aradılar sadece 1 tanesi istediğimiz gibi bölündü dediler. Ama bekliycez dediler. Bilmiyorum iyi mi
Nergizos Nergizos bı de havuzdan bahsetmişti Dr. Acaba ikinci kez yumurta oluşturmak için tedaviye başlar mi? Kafamda bir sürü deli sorular var
baharmom35 Nergizos havuzu bende çok duydum böyle az yumurtalarda yapıyorlar biraz da senin kararın yada embriyo bakalım kaçıncı güne gelecek nasıl doktorunla görüşürsün
Nergizos baharmom35 dimi o da önemli 5.gune gelmesi isteniyor normal olan öyle değil mi? Bakalım yarın tekrar ararız dediler. Çok şükür 1 tane sağlıklı haberi geldi. İnşaallah sağlıkla ilerliyor haberi de gelir. Dr havuz gerekli derse havuz da yaptırırım
Gulsum12 Mucize_annesii bende suan belirti sadece ara ara adet sancisi war, lekelenme yok.normali sizce?
Mucize_annesii Gulsum12 aynı belirtiler bende de vardı korma stres yapma aklından çıkar saate bir 5 dakika yavaş yürü inşallah tutunmuştur
aycicegi22 Kivircikkuala kalitesini söylemediler 5. Gün embriyosu dün transfer edildi genetiğe gönderilmişti🫠