Nergizos baharmom35 yarın arayacaklarmis inşallah güzel haberler duyarım. Yarın nasıl olur zaman geçer mi bilmem
Nergizos pikacuu_ aynen canım ara ara minik minik geliyor da ağrı kesici içecek dayanamayacak kadar değil. Opu dan sonra erken adet olursun dedi hemşire. Sen adet oldun mu canim
Nursah0 Zdiyebiri gonal f kullandim 225 doz gunde bir kere bir buçuk hafta kadar kullandım 8 yumurta toplandi bir tanesi 3. Gün transfer edildi 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var şu an
Nursah0 Zeyno800 taze transfer oldu evet ama hücre sayısını bilmiyorum. Devlet hastanesinde yaptırdık bilgi vermediler benimde sormak hic aklıma gelmedi heyecandan
Nergizos pikacuu_ aynen öyleymiş. Bakalım takip edicem ben de. İğneleri bir anda bırakıyoruz ya erken adet olmamız mantıklı tabi
aycicegi22 Kivircikkuala kalitesini söylemediler 5. Gün embriyosu dün transfer edildi genetiğe gönderilmişti🫠
busykvc Mavideniz26 Mavideniz26 colendan d vitamini hala kullanıyorum. Folik asit magnezyum omega 3 bunlar kullandığım multivitamin içinde vardı. Rahim güçlendirici de yine özel siparişle getirtmiştik şuan adını hatırlamıyorum ama yeşil kutuluydu ve 8 ay önce falan 900 tl vermiştim 😅