Kvser Hulo2105 yaa doğduktan sonra almak daha mantıklı bazı bebekler iri veya küçük oluyor . Duruma göre tamamlarsın canım fazla fazla alıp daha giydiremeden büyüyorlar genelde
Hulo2105 BabyAta ya kış olsa haklısın ama zaten tulumlar bile ayaksız şortta çok aldım e yaz zaten bodyle gezsin evimiz aşırı sıcak güney cephe o yüzden kalın almadım ayaklı da çok bişeyi yok 🌞 baktık eksik alırız artık 3-5 tane 🥹
aslip7 Hulo2105 bence çok fazla ama insta youtube anneleri de bu şekilde çok alıyor. Ben şu an çoğunlukla 0-3 ay zıbın ve yenidoğan seti aldım ceket hırkalara hiç geçmedim mesela sonra alırım diye
Hulo2105 aslip7 onları indirimden aldım 3 tane zaten bulmuşken kaçırmak istemedim herşey zamlanıyor ☹️benim de hep 0-3 zaten 🥰
Merve_31 Hulo2105 Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaallah yaa organizerlerinizin linki var mı acaba bence yeterli görünüyor sonradan ihtiyaca göre alınabilir
Hulo2105 Merve_31 @metemom_ Üstte de rafımız vardı oraya da büyük 2 kare aldım. Battaniyelerini ya da büyük olan kıyafetlerini koymak için. İkisi aynı mağaza bu arada 🥰
Hulo2105 Merve_31 12 tane ağız mendili, 2 ince müslin, bi tane çok kalın battaniye 1 tane boncuk polarlı battaniye 2 tane de pamuklu battaniyemiz var. 3 tane daha ince müslin alacağım ama.
Honeyss Az kıyafet almayın bana hep oyle dediler bebeğim çok kusan bir bebek kıyafet yetişmiyordu aldık tekrar
metemom_ Hulo2105 mağazadan gezerek almayı seviyorum ama bende öyle yapıcam sanırım gidecek halim kalmadı hiç hemen yoruluyorum 😂
Sadeceanne2 Hulo2105 😄😄😄😄şansa bak yaaa. Ne güzel indirim ler yakalamış sınız dır ya 😄😄 bu arada hepsi çok güzeller sağlıkla kullanın inşallah
Hulo2105 Sadeceanne2 ay yok yaa e bebek çok pahalı burada gördüğün bütün kıyafetlerin %90 ı waikiki. E bebekten 4-5 parça var 😂
Hulo2105 Kvser e aynen öyle şimdi çocuk büyük doğsa napıcam bütün kıyafetler çöp 🥲 yenidoğan olmaz büyük olursa
blovec Kvser ben de kararsızdım yenidoğan hemşiresine sordum uzun kollu al dedi kısa kollular ilk aydan sonra dedi
Kvser blovec uzun ama penyesi kumaşı ince olandan almalısın canım kışlık olanları değil . İlk 3 ay o tarz giyinir zaten bahar gelir hafif kalın kıyafetlere geçersin giydirmeye yani bir sonraki yaz kısa kollu giyer ancak 😂