Hulo2105 Merhaba anneler bizim alışverişimiz bitti sayılır. Tamamen mantığımla yaptığım bir alışveriş hiç listelere bakmadım. Yenidoğan çok yok Ağustos bebeği olacağı için çok küçük almadım. %90 0-3 aylıklar. Eğer eksik varsa lütfen söyleyin. Bi tarafta çıtçıtlı bodyler,diğeri sadece altlar büyük olanda takım kıyafetler var. Ayrıca askıda olanlar; 4 yarım kol-bacak tulum 7 uzun tulum 1 kısa kol tulum 2 yarım kol takım(gezmelik) 2 yelek 2 uzun kol ceket 1 polar yelek Çorap çok aldım valla farkında olmadan. Onun dışında şapkalar,ağız mendilleri ve eldivenler bir yerde. Önlük almadım hiç bir tek önlük alacağım. Fikir olsun diye görsel de paylaştım dediğim gibi yaz bebesi bodyle dolaşır diye yenidoğan çok az. Bu arada daha yıkanmadılar öylesine yerleştirdim🌺 Yeterli değilse fikirlerinize açığım 2-3 şey daha aldım kargoda gelecek.
BabyAta Hulo2105 doğumdan sonra koşarak yenidoğan almaya gideceksiniz 🙈 bizim bebek 2980 48 cm dogdu 0 -3 ler çuval gibi duruyor üstünde. 23 günlük suan 40i çıkana kadar rahat yenidoğan giyer. Yani ben sevmiyorum bebeğin üzerinde 2 beden büyük gelen kıyafetleri😂 tulumların özelikle ayak yerleri en az 10 cm boş oluyor 🤷🏼♀️ 62 cm çünkü 3 aylıklar yani benim aldıklarım onları haziranda olur anca
Ssdssd Hulo2105 aslanlı ayakkabıyı nerden aldınız yaa benim de oğluşum olucak allah kısmet ederse çok beğendim ismini de aslan koymayı düşünüyoruz bende bakayımm :)
Kvser Doğumunuz ne zaman acaba ? Benimde yaz bebeği ama ne alacağımı bilmiyorum biraz kısa kol biraz ince kumaş olan uzun kollu takımlar alayım diyorum . Fazla almak istemiyorum boyuna ve kilosuna göre alırım diye düşünüyorum. Sizin aldıklarınız ideal sayıda yeterli diye düşünüyorum. Çıt çıtlı atlet göremedim ben sanırım
Hulo2105 Kvser var canım dikdörtgen organizerde olanların hepsi çıtçıtlı body beyaz atletler varya onlar bak. Benim doğumum max Ağustos 15 sezeryan olacağı için belli yani. 25. Haftaya giriyorum cumartesi günü.
blovec Kvser ben de kararsızdım yenidoğan hemşiresine sordum uzun kollu al dedi kısa kollular ilk aydan sonra dedi
Kvser Hulo2105 benimde haziran son temmuz başı Sezeryanla olacak . Ben daha birşey almadım . Aaa evet gördüm beyaz olanlar bence yeterli gibi görünüyor sizin aldıklarınız
Hulo2105 BabyAta ya bizim bebeğin haftası ileride gidiyor biraz iri olabilir sanırım ondan çok almadım. Evimizin altında e bebek var yollarım eşimi alır artık😂😂
metemom_ Hulo2105 doktorum her seferinde eşime 6 ay bitmeden almayın bir şey dediği için aldırmıyordu çok şükür altı ay bitmek üzere de istediğim gibi alabileceğim 😂 canım birde kıyafetleri koyduğunu organizerleri nerden aldın çok beğendim
BabyAta Hulo2105 bizimkinde ilerde gidiyordu ama doğduktan sonra o ödem gidiyor bir nebze kilo düşüyor. Zaten ultrasonlada aynı doğmuyor 🙈 ay ne güzel yakınınızda e bebek var ihtiyaç anında süper 😍
Sadeceanne2 Hulo2105 😄😄😄😄şansa bak yaaa. Ne güzel indirim ler yakalamış sınız dır ya 😄😄 bu arada hepsi çok güzeller sağlıkla kullanın inşallah
Hulo2105 BabyAta ya kış olsa haklısın ama zaten tulumlar bile ayaksız şortta çok aldım e yaz zaten bodyle gezsin evimiz aşırı sıcak güney cephe o yüzden kalın almadım ayaklı da çok bişeyi yok 🌞 baktık eksik alırız artık 3-5 tane 🥹
Hulo2105 metemom_ ay valla ben herşeyi internetten aldım çıkıp artık bu saatten sonra mağaza mağaza da gezemem oram buram şişiyor 😂 organizerleri trendyoldan aldım canım 2 büyük 2 dikdörtgen 2 küçük kare şeklinde. Ben diğer büyüğe 3-6 aylıkları koydum
Hulo2105 Ssdssd hahahha bizimkinin adı da aslan çocuğumun herşeyi aslanlı 😂😂 waikikiden aldım canım hala bardır bak netten
metemom_ Hulo2105 mağazadan gezerek almayı seviyorum ama bende öyle yapıcam sanırım gidecek halim kalmadı hiç hemen yoruluyorum 😂
Ssdssd Hulo2105 yaaa bende çok seviyorum ismini aslanlı bi takım aldım nevresim yaptırdım acaba çok mu aslanlı oldu falan diyorum :D