Gkhnm97 ozgeege keci boynuzu pekmezini nasl kullandi canm sabah aksammi tek sabahmi tatli kasigiyla yoksa yemek kasigiylami icmisti
ozgeege Gkhnm97 canım sabah aç karnına bi tatlı kaşığı akşam da gece yatmadan önce bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi (harnup pekmezi) içti gün içinde de cevizle incir yedi her gün
Gkhnm97 Hayattt bn gozuktum canm doktr bseyin yok ddi ama adetlerim 35 gunde bir olyr acaba bndenmi olmuyr ki bugnlerdede onu taktim
Hayattt Çok düşünme stres ınsanı maffediyo ya vaktı saatı var herseyın çocuk da olur ınsallah kazasız belasız
busrasafak Gkhnm97 Ben de esim de 1 paket sigara iciyorduk 29 haftalik hamileyim canim korunmayi biraktiktan 3 ay sonra oluverdi. icini ferah tut Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insallah
graphblues eşim günde 1 paket içiyor sıkıntı yaşamadık tabii ben içiyorum alakası olduğunu sanmıyorum iş arkadaşım tam nikostin çok içer 3 kız doğurdu hepsi maşallah sağlıklılar tabii sigara içmemesi gerekiyor zararlı olduğunu unutmamalısın.
Zeyynp Gkhnm97 bencede alakası yoktur canım benim eşimde kullanıyor sigara bende kullanıyordum hamileyim yani
Elfayldzl2016 Gkhnm97 benim eşim çok çocuk istiyordu sigara da içiyor bir ara çok içiyordu olmaz diye diye azalttı oldu şimdi 3günde 1paket anca içiyor
Elfayldzl2016 Denisss sperm i öldürüyor benim kuzenimin eşi çok içiyordu çocuk olmuyor diye doktora gitmiş sigarayı bırak olur demiş bıraktı oldu çocuğu
Denisss Elfayldzl2016 yukardaki yorumlari bi okuyun isterseniz cogu kari koca birlikte iciyo ve engel oldu bize diyen yok
Denisss Elfayldzl2016 direk sigarayi engel gibi gormek bana sacma geldi o yuzden alakasi oldugunu dusunmuyorum
Aslananne Gkhnm97 ikinci bebegime hamileyim bende eşimde kullaniyorduk eşim hala kullaniyor hamile oldugumu ogrenince biraktim belki başka bir durum olabilir sadece sigaraya bağlama derim