Tiredmother Gkhnm97 2 pakete yakın içiyo eşim 21 haftalığım. Sen kendini stresten uzak durmaya araştırmamaya çalış. Ne kadar stres yaparsan o kadar zor olur. Rahat bırak kendinide eşini de çocuk yapmak için girmeyin yatağa emin ol güzel haberler alırsın ☺️ Hayırlısı olsun inşallah Allah en kısa zamanda nasip etsin
Nursemom Gkhnm97 eşim liseden beri sigara içiyor 27yaşında. Günde 2pakete yakın içiyor bazen. Sigara da etkiliyor tabi ama sadece buna bağlayamazsın 😒
Kadosburak Gkhnm97 günde 2 paket içiyordu halen de öyle , siperm kalitesi normalin 2 katı iyi çıkmıştı canım , ben alakası olduğunu düşünmüyorum , ama stres kesinlikle etkili
Aylaayla Gkhnm97 canım benimki de içiyordu kaldım ben kimisinin sperm sayısını daha çok etkilio yaş ve kiloyla da ilgili tabi bu durum aynı zaman da senin yumurta rezervinle de... açlık şekerine troitlerine ve yumurtalıklarına bi baktır..
Mucize7979 Gkhnm97 evet ben ama tüp bebekle. Sorun eşimde çıkmasına rağmen bırakmadı sigarayı. Malesef acıyı çeken biz oluyoruz böyle olunca..
BeyzZaA Gkhnm97 bende içiyodum eşimde tabi 2 sene sonra bebeğimiz oldu oda ayrı konu bıraksa iyi olur
canmny Betyy okuduğunu anlama kabiliyetin olsaydı hani seyi söylediğimizi anlardin. Bende onu diyorum bizi etkiledi sizi etkilemez herkese göre değişir. Asla etkilemez diye birşey söyleyip o sorumlulugu kimse almamali.
Betyy canmny asla etkilemez demedim bende senin okuduğunu anladığın cok belli... Genelleme yapıp kimseyi küçümseyemezsin.
canmny Betyy sana öyle birşey dedin diyen oldumu? Benim kurduğum cümle bunu soyleyenlereydi üstüne alinip konuşan sensin. Neyse uzatmaya gerek yok kimseyi kucumsedigimde yok sadece ufaik bir fikri olan insanlArın bu kadar net konuşması cahillikten hepsi bu
Betyy canmny senin suan yaptığını yapıyorlar işte. Hadi uzatma ya anlama potansiyeli göremiyorum sende boşa kendimi yoramam.
iremby Gkhnm97 benim esim kullaniyordu. Komsumunda esi kullaniyor. Arkadaşımda ayni sekilde. Esimin kuzinede ayni sekilde. Onun etkisi olabiliyor tabi kisiden kisiye bunyeden bunyeye degisir ama kullanip cocugu olan cok var.
ozgeege Gkhnm97 ameliyat olmadı canım 3 doktora gittik yalnızca 1 tanesi ameliyat dedi diğerleri takviye ilaç verdi biz de ilacı biraz geç aldık meğer onu alana kadar ben zaten hamile kalmışım bile Rabbim nasip etmiş
Gkhnm97 ozgeege rabbim ol derse oluyor canm bak senin bile olmus halbuki ameliyat diyorlar doktrlar normalde rabbim herkese nasip etsin Allah bagislasin canm yavrunu
ozgeege Gkhnm97 canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben çok ümitsizdim hep ağlıyodum sonra bana kafanı rahatlat ilk önce dediler hep aklımda nasıl çıkartayım diyodum o ay gerçekten bir şekilde kafamı rahatlattım düşünmemeye çalıştım ve o ay da hamile kaldım inşallah en kısa zamanda sende hamilelik haberini verirsin burada 🙏🏼 Eşin de bol bol ceviz incir yesin keçiboynuzu pekmezi içsin çok faydası var sperm kalitesini direkt etkiliyor biz onun faydasını gördük
Gkhnm97 ozgeege keci boynuzu pekmezini nasl kullandi canm sabah aksammi tek sabahmi tatli kasigiyla yoksa yemek kasigiylami icmisti
Hayattt Benım eşimde çok ıcıyo yavrum günde 1 buçuk paket 32 haftalık hamıleyım ondanda olur dıyolar ama sen doktora gözüktün mü
Gkhnm97 Hayattt bn gozuktum canm doktr bseyin yok ddi ama adetlerim 35 gunde bir olyr acaba bndenmi olmuyr ki bugnlerdede onu taktim