Berivan2115 Lavin___ sende benim gibisin 😃 bende 74 kiloydum hamile olduğunu öğrendiğimde ama sonrasında bulantıdan dolayı 70 oldum, şuan 29+1 haftalığım tekrar 74 olmuşum aldımmı verdim mi anlamadım 😂
Lavin___ Berivan2115 benim bildiğim başlangıçtaki kilo baz alınıyor yani 29. Haftada hala kilo almamış oluyorsunuz 29la doğum arası kaç kilo alırsanız hamilelik boyu o kadar almış sayılacaksınız🥰
Berivan2115 MomyAsli_ bulantı saolsun kilo almak yerine veriliyo başta bu yüzden genelde alınmıyo çok😂
MomyAsli_ Berivan2115 bende kızımda kustum kilo verdim 13 kiloda aldım sonradan ama 1 kilo da olmaz ya 😀😀
SrpYlmz 01ninoo 24+1 iz bugün muayeneden geldim 3 kilo almışım toplamda bebisimin kilosu da güzel çok şükür ☺️🧿🧿
Ecemsi 01ninoo toplam 11 kilo aldım 79 la hamile kaldım 90 la doğuma gittim 9 gün oldu doğum yapalı 82 kiloyum merak etmeyin gidiyor siz ve bebeğiniz sağlıklı olsun yeter ☘️
Kimyateacher Çok abartılı kilo almak istemiyorum. Kilo alımını düzene sokmak için ne yapmam gerekiyor
nazlibuse92 Kimyateacher acıktığında yoğurt havuç salatalık zeytin cubuk kreler tarzı seylerle bastır ben öyle yaptım sağlıklı kilo aldım i. Bu tarz yicekler ye bebeğe kilo aldıran şeyler ye kısaca
oznur-1098 24 haftalık hamileyim 11 kilo almışım 🙈 Doktorum tatlıyı, tatlı meyveleri ve karbonhidratı yasakladı bir süre
mom-2024 01ninoo 23+1 toplam 8 kilo aldım en son 1 ayı geçti hala aynı kilodayım. Ben kiloyu ilk üç ayımda aldım iştahım çok açıktı neyseki şimdi durdu 🥲