CheriBlossom Ayse1-1 aslında diyet yapmıyorum ama hamile kalmadan öncede çok kilo alabilen biri degildim 53 e zor çıkmıştım hala aynı kiloda devam ediyor
Feyy 01ninoo 77 kiloyla hamile kaldım 10 kilo verdim henüz kilo almadım hâlâ kusma ve bulantılar bitmedi 21+3 günlüğüz
Eylullxx 01ninoo kanayan yaram 🥲 72 ile hamile kaldım 24. Haftadayiz 82 kiloyum şuan umari 5 kilodan fazla almam doguma kadar cok korkuyorum
Havvadmrsnl 01ninoo 26 haftalık 57 ile başladım 10 kilo almışım doktor biraz fazla almışsın ama dedi normal yiyorum aslında anlamadım 😅
aysemor 34+5im. 6 kilo aldım. Ama hamilelikten bi kaç ay önce kilo almıştım ilaç kullandığım icin, onun üstüne cok almadğım icin mutluyum
MomyAsli_ Bu 1-2 kilo alanlar ciddi mi ya ben 32 deyim 20 kilo aldım hiç mi yemiyorsunuz bebek suyu eşi derken nasıl 1-2 kilo alıyorsunuz yaaa😂😂😂
Berivan2115 MomyAsli_ bulantı saolsun kilo almak yerine veriliyo başta bu yüzden genelde alınmıyo çok😂
irem88 MomyAsli_ bende. Ok şaşırıyorum benim iştah hat safhada 15 haftalığım 9 kilo aldım🙈 normalde de iştahlı bir insanım hep diyetle zayıf kalırım ama hamilelikte dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum ve çok kilo alıyorum bence anormallik bizde galiba😂