Mczmasya Emellll67 bende tup Bebek ile perinatolog da biliyor bunu umarim Riske atmamislardir Allahim Korusun insallah hepsini bu saatten sonra Allahima emanetler saglikla Kucagina al canim
Krbdknslhn Mczmasya Bana da 24 haftalıkken 3 cm dedi doktor, 10 gün rapor verdi progestan tedavisine başladık. Şimdi 32 haftalığız çok şükür bir sıkıntımız yok inşallah bundan sonra da olmaz 🙏🏻🙏🏻
Ayferfeneer Mczmasya doktorunuza güvenin lütfen burda sormayın bence 25mm altına inmediği sürece problem yok diyo doktor rahat olun gerekli gorseydi eminim bi perinatalog önlem alırdı progestan dinlenme vs.bende 22 deyim 33 çıktı gayet normal dedi doktor,siz yinede çok temizlik fln yapmayın yormayin kendinizi💕💕
pembebulut Mczmasya merhaba canım araştırırken yazını okudum da rahim uzunluğum ölçüldü benimde 31mm çıktı perinatolog gayet iyi dedi ama bana kısa geldi sen daha sonra nasıl bir yol izledin bana yardımcı olursan sevinirim 🌷
MMinee pembebulut rahim ağzı uzunluğu kişiden kişiye değişen bir durum canım 3 mm gayet iyi bu durumdan muzdarip biri olarak söylüyorum kaçıncı haftadasın bu arada
Sheagle Mczmasya canım benimde 18.haftam ve benimde 31mm yani 3cm. Benim arada kasık ağrılarım ve vajinada baskı oluyor Doktorum 15 günde bir çağırıyor ve rahim uzunluğumu ölçüyor Bir sorun olsa ki doktorun Peritanalogmuş mutlaka söylerdi
pembebulut MMinee içim rahatladı biraz sağol canım 22.haftamdayım 4 ve üzeri diye okuyunca tedirgin oldum siz normal günlük hayatınıza devam ediyor musunuz yoksa hep istirahat mi ediyorsunuz
Esrarse Mczmasya canım benim 2,6 cm düştü sonra 3,9 çıktı sonra yine 2,7 ye indi 😂 çok şükür şuan 3,1 cm oldu ama sürekli yatıyorum dikkat etmelisin kafaya takma