GamzeCan Mczmasya tuvalet dışı yataktan kalkma, bol su iç, iğne ilaç ne verdiyse düzenli kullan canım
deniz2019 Mczmasya yahu 3 cm demiş 30 mm yapıyor o da normal olan Canınızı neden sıktığınızı anlayamadm
Zeliha66 Mczmasya canim serklaj faln önermedi mi. Yada ilac tedavisi? 30haftadan once 40mm olmasi gerekiyor
Chan Zeliha66 Benim 22. Haftada 37'ydi ve doktor hiç bu konuda uyarmadı. Özellikle sormuştum. 2 hafta önce yine rahim ağzı uzunluğuma bakıldı, hala problematik bir durum yoktu.
Zeliha66 Chan canim benim de 32mm doktor gayet normal diyodu. Vajinal bakti eliyle meger yumusama varmis şmdi wc ve yemek dısında kalkma diyo🤷♀️
Deletedmom128 Mczmasya başka bir doktora daha git, durumunu anlat bence. Haftan çok erken. 30 mm olmaması lazım. Doktora gidene kadar da ayaklarının altına yastık koyup uzan, çok yürüme, dinlen.
Chan Zeliha66 en son baktığında vajinal baktı, en doğru sonuçta öyle alınıyormuş sanırım. Geçmiş olsun bu arada, sağlıkla çocuğuna kavuşursun inşallah.
Gullllllll Zeliha66 kaçıncı haftandasın? Bendede yumuşama vardı ve ultrasonla rahim ağızımı göremedi?
Tlaytas Mczmasya bende 18 haftalikken gidicem bakalim kisalma varmi 20 haftadan once 40 olmasi gerekiyomus
deniz2019 Mczmasya ya bakma kimseye yazdığını herkes “mm” diye yorumluyor Yaz google a anlarsın doktorun sana 30 mm dememiş de 3 cm demiş aynı şey 40 mm olan da en maksimumu Mesela idrar kesen dolu olsa belki 35-40 mm çıkıcaktı senin de 30-40 mm yani doktorunun tabiriyle 3-4 cm istenen uzunluk