Hatice5258 Lara_ benim de 15 haftalık doktor cinsiyeti bellidir ama uygun pozisyon da değil dedi götünün üstüne oturuyor dedi çok istiyorsan al götüne bak dedi bende çok merak ediyorum Rabbim herşeyi gönlümüzce verir inşallah
Berraymom Echanim Ece Öcal ’i duydunuz mu. .12.haftda ona gittim kız dedi. 18.haftada Doktorum Uğur Değer erkek dedi . detaylı için yine 21.haftada Ece Hanima gidecem . sizce cinsiyet değişir mi??
Berraymom Echanim evet dicle Memorial 6yillik doktorum ilkkez 12.haftada kızı dedi hatta 15.haftada dikiş oldum kız dedi.cuma günü erkek diyince şok oldum yarın veya cmrtesi kontrole gidince yine sorarım cinsiyetini.. teşekkürler.
Hatice5258 Echanim bütün tırlak 😉 doktorlar beni buluyor. Ama iyi bişey böyle samimi tırlak davranması stresimi azaltıyor.
Miskinim Lara_ ya evlat ayırt etmek değilde merak ediyor insan zaten bitane kızım var bunada kız dedi ama net demedi çatlıyorum 😂 ilkini çok erken öğrendiğim için şimdi çok fazla geliyor bana bu haftalar 😂
Lara_ Miskinim ya benim ilk çocuğum ondan çok meraklıyım, habire aman sağlıklı olsun diyorlar tabi öyle de insan merak ediyor. 😁♥️