Selinmoon Ervazengin01 acilde beni nstye koymadan alttan bakmak istedi, istemedim kendi doktorum ile görüşmek istiyorum ondan sonra bakarsınız dedim , haftamda daha azdı 30 haftalıktım . Bağırdı korkudan baktırdım ama bir daha gitsem asla izin vermem.
Ervazengin01 Selinmoon yaaa bana da demişti bı arkadaşim acilde hiç ultrason fln bakmadan direk alttan bakıyorlar hiç istemiyorum daha da acile gitmeyi demişti
Selinmoon Mst12 doğru aynı benim durumum . Benim de bir kaybım var şiddetli kaşık ağrısı ile gittim bir doktor vardı beni rezil etti enfeksiyon varmış, bunun için gelinir mi falan 😡
Mst12 Selinmoon Kimse memnun değil sanırsam onlardan düşük yaparken bile bana bir ilaç verip evime gönderdiler şikayette ettim ama hala oradalar
Selinmoon Ervazengin01 özelin acilinde kadın doğum olmadığı için ve doktoru arasak gelmez diye mecbur gidiyoruz . Yoksa Allah düşürmesin kimseyi .
Ervazengin01 Selinmoon ya ilk olarak şuan Tunay hocaya gittim bu hafta tekrar gel dedi yine gidecem 2. Olcak bakalım
Ervazengin01 Bu arada benimde de kasıklarimda ağrılar oluyor aynı adet olacakmışım gibi ara ara ama doktora sordum şiddetli olmadığı sürece normal dedi
kuby Ervazengin01 normal canım benim de oluyordu regl olacağım sanıyprdum öeğersem hamileymişim geçiyoor sonraaaa merak etmeee ben de tunay beye gidiyorum çok iyi her şeyi açıklayan bir doktor çok memnunum
Dora22 Mst12 ben cvplarını veriodm hep hatta bikez bi ebeyle tartıştm orda sizden kimse memnun değil hamilelere çok kaba davranıosnz dedim. Kafan uçmuş dedi bana dedim saygısızsnz bide ebe olacaksnz senin kafan uçmuş dedim. Mecbur kalıp gidiodm doğumuda orda yaptm kötü geçti. Ama kurtuldm çok şükür
Busus Ervazengin01 ben sevil kiremitliye gittim çok memnun kaldım 16sinda tekrar randevu verdi nst ye gircem sohbet ediyo ilaç takibi yapıyor tavsiye ederim
Ervazengin01 Busus bende ilk Tunaya gittim haftaay tekrar gel dedi bakalım başlangıç ona gittim belki degistiririm bilmiyorum gidişata ve ilgisine bağlı