Ervazengin01 Kızlar Erzincan da kadın doğum doktoru öneriniz nedir? Hangisine gitmeliyim gebe olduğumu yeni öğrendim ve şuan muayeneye kime gitmeliyim. Tavsiye alabilir miyim?
Selinmoon Ervazengin01 merhaba öncelikle hayırlı olsun :) ben özel neon hastanesine gidiyorum doktorum Özgür Doğan
Dora22 Ervazengin01 imkanın varsa özgür beye git. Araştırmaya mümkn oldkça gitme özellikle kadın doğum acile…
Mst12 Ervazengin01 ben Tuna beye gittim ilgili iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum devlette ise Betül hanıma gidiyorum oda iyi doktor olarak ama devlet hastenesine randevu bulmak biraz zor☺️
Ervazengin01 Dora22 hiç giden tanıdığınız oldu mu nasıllar devletten geldiler aslinda acemi olamazlar ki
Dora22 Ervazengin01 kim devletten geldi Ben araştırma acil kadın doğuma gitme dedim canım Özgür beye git neonda başkada hiç bi doktora gitmem ben senin yerinde olsam imkanın varsa hep özgür beye git en iyisi o
Mst12 Ervazengin01 yok doktora yönlendiriyorlar ama çok sert davranıyorlar ben bir düşük yapmıştım o korkuyla gitmiştim bana diyor ki düşerse zaten düşer niye ağlıyorsun falan kırıcılar yani 🥹
Selinmoon Ervazengin01 acilde beni nstye koymadan alttan bakmak istedi, istemedim kendi doktorum ile görüşmek istiyorum ondan sonra bakarsınız dedim , haftamda daha azdı 30 haftalıktım . Bağırdı korkudan baktırdım ama bir daha gitsem asla izin vermem.
Selinmoon Mst12 doğru aynı benim durumum . Benim de bir kaybım var şiddetli kaşık ağrısı ile gittim bir doktor vardı beni rezil etti enfeksiyon varmış, bunun için gelinir mi falan 😡