Drfatma YeniGelinMeselesi çok tatlısınız maşallah 😌 bence çok güzel yapıyorsunuz iyice hissettikçe bağ da kuruluyor daha da kolay konuşurum ben de inşallah 💕 inş doğunca da beraber yapmaya devam edersiniz kekleri 🐥
YeniGelinMeselesi Drfatma ☺️☺️ Elbette öyle hissettikçe daha bağlanıyorsunuz merak etmeyin içgüdüsel olarak yükleniyor özellik😌🌸 inşallah hep hayalim kızımla birlikte bişeyler yapmak doğdupu günden itibaren günaydınlar iyi geceler en yakın arkadaşım olucak 🌸🥰🥲
Drfatma ttazeannee ayyyy ne güzellll ben de şimdiden başlayayım sabah günaydınlara o zaman 🥰 evet kesinlikle öyle. Babaların da bu yüzden konuşmasını öneriyorlarmış
ttazeannee Drfatma Bir süre sonra çocuk annenin sesini tanıyor babasının sesini ayırt edebiliyor ben o yüzden eşime de sürekli sen de konuş seni de tanısın diyordum baktım bir süre sonra gerçekten eşim de onunla konuşunca ona da tepki vermeye başladı. Çocuğumuzla iletişimimiz ne kadar iyi olursa onların duygusal gelişimi de o kadar iyi olur diye düşünüyorum ❤️❤️❤️
Drfatma Fatoss-16 babası kıskanıyor olmalı ama siz hak ediyorsunuz 🪷 kaç haftalıksınız ben daha hareketlerini yeni hissediyorum inşallah bana da hareketlenir
Fatoss-16 Drfatma 30+4haftalık babası hareketlerini daha hissetmedi😄bende senindaha çok sevicek kizlar babasına düşkündür ya sakinlesiyo sanırım sen dokununca diyorum uzuluyo çünkü eşim ben daha hissedemedim diye uzaninca ozellikle karnımdaki hareketleri gorebiliyo ama😅
Hulo2105 Drfatma ben sabah uyandığımda eşimle günaydın oğluşumm diyoruz eşim karnımı seviyor. Sonra ben kahvaltı için kalkacağım zaman ne yiyelim aşkım diyorum. Yani sanki biri varmış gibi konuşuyorum 🥲 tatlı yiyelim mi bebeyimmm diyorum. Böyle şeyler işte banyo yapıcağım zaman aşkım sen bıcı bıcı mı yapıyosun diyorum. 20. Haftadan sonra duyarlarmış ❤️
Drfatma Hulo2105 maşallah çok tatlısınız 💕 ben de başladım yavaş yavaş iyi hissettiriyor gerçekten . Ben de 20 ye girmek üzereyim
_Tazeanne Başından beri hep konuştuk özellikle eşim çok konuşuyordu doğduğundan beri ağladığında babasının sesini duyunca susuyor
Tuba-M55 _Tazeanne yaa benim de eşim konuşunca içerde kuduruyo kızım 😂 eşlerimizi mi beklicez akşama kadar susmaları için yandık yandık🥲
Zeynepkrkytlli Drfatma illa bı konu bulmak zorunda değilsiniz yemek yaparken bile bebeğim biraz sonra baba gelecek ona yemek hazırlıyoruz şimdi de çorba yapalım vs diye konuşabilirsiniz Veya bazen içinizden gelir burası senin odan sen büyüyünce burda yatacaksin kıyafetlerini dolabına asicaz vs diye konusabilirsin İlla konu aramanıza gerek yok gündelik hayat konuşabilirsiniz🌸☺️
Drfatma Zeynepkrkytlli doğru söylüyorsunuz. Sabahtan akşama konuşurum artık onunla en yakın arkadaşım 🐣
Drfatma ttazeannee evet kesinlikle bence de. Babalık duygusu annelik gibi birden olmuyor zaten o yüzden babaların da iletişim kurması çok önemli
NGold Ben gayet karsımda bi insan varmış gibi muhabbet ediyorum kızımla 😅 ismini çok fazla söylüyorum sesleniyorum sürekli ona o da reaksiyon veriyor🥰
Drfatma NGold biz de ismine karar verdik gibi bence ben de şimdiden sesleneyim ki kimse değiştiremesin 😀
Hulo2105 Drfatma duyar o zaman annesi 🌺 bende 25 olacağım babası da konuşsun doğduktan sonra tanırmış sesleri🥹
Minejjan Drfatma öncelikle kurandan belirli sureler dinliyorum ve sesli okuyorum, klasik müzik dinletebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz, onu nasıl bir hayat ve kim ne şekilde bekliyor bunun hakkında konuşabilirsiniz 👣🧿😻
Drfatma Minejjan hangi sureleri dinliyorsunuz? Ben de okuduğum kitapları sesli okumayı düşünmüştüm çok teşekkür ederim, bugün biraz kedilerimizden de bahsettim :)
Drfatma Hulo2105 tamam çok teşekkür ederim bugün kararlı bir şekilde başlıyorum arada konuşuyordum ama kitap falan da okuyacağım artık kuran dinleriz beraber 🥰
Fatoss-16 Drfatma ikimizide çok sevsin 🤣 kedim vardı zıpır o da bana düşkündü eşim kiskaniyodu bunu kaldıramaz 🤭kız evlat çok istiyodu çok ta düşkün çocuklara sabırsızlıkla bekliyoruz
Drfatma YeniGelinMeselesi ben de yavaş yavaş hissettikçe şükrediyorum. Ben de öyle hayal kuruyorum en yakın arkadaşımız olacak Allahın izniyle beraber yürürüz oynarız kitap okuruz hayaller 😌🪷