Hulo2105 isil-ay 24+5🌈 uygulama 107 diyor ama sezeryan olacak o yüzden 92 günümüz kaldı. Hala inanamıyorum 3 ay sonra hayatımız değişecek 🥹
_almirasmom isil-ay ılk kızımdan bussuru var daha acılmadık paketler var ıkısıde taksın dıe kaynanamda yurt dısından gelırken getırcek baya sanslı kızlar 🥹
Hulo2105 isil-ay bi kaç gündür hareketleri azaldı. Çok tekme atardı ama bu haftalar aynısını yaşayan çok kişi varmış. Bebek kıyafetleri bitti benlik şeyler kaldı gecelik vs onları da önümüzdeki ay alıcaz inşallah💕
isil-ay Haticeburak06 yaaa allah yardımcın olsun saglıkla gelsın minik. Siz yıne ıhmal etmeyın sıklasınca gıdın :))
isil-ay Hulo2105 aynı duurumdayızz suan benımde bebek kıyafetlerı vs bıttı . Hanı onun bakım urunlerı ve bana gecelık kaldı :)
Haticeburak06 isil-ay amin canım inşallah İnşallah sıklaşır artık doğurmak istiyorum.tabiki geliştiyse😌
Hulo2105 isil-ay aynenn onlar da alınır 1-2 günde çok önemli değil bebişinkiler bitti ya kafam rahat😅
Belginylmz isil-ay en son 99 günüm kaldı yazdım sonra zamanı tutamadım bebeğim dogali 4 buçuk aylık oldu bile