EsranurB neeslinurr 😂😂😂 sanıırm bunun haftasıyla alakası yok bizim çok şükür mide bulantımız yok ama tuvalet sıkıntımız çok gerçi tuvalet olmasa bile dönerken uyanıyorum 🤦🏼♀️
Nergislyssa Birisi00 nişandan hemen sonra da doğurabiliyormuşsun 7 gün sonra da kuzum hadi haber et hayırlısı olsun
Birisi00 Esraaaas 39+1. Dun siddetli mide bulantısı ve ishal vardı. Bugunde sabah lavaboya kalktim. Akinti ile karisik damar gibi kan vardi
Eceliza3434 Bilgee16 simdi yine seruma geldim hastaneye iyi geldi ama öksürük maf etti beni influenza b postif çıkmış :( ilaç verdi
Fundahakanb EsranurB ben de o haftalarda uyuyamıyordum dert etme :)) ağrıdan diil sttesten oluyor o vakitler. Spnra ağrıdan sonra heyecandan sonra bebekten ….
EsranurB Fundahakanb desene rahat yüzü yok bize ne doğumdan önce ne doğumdan sonra 😂😂 olsun kahrı da başım üzerine lütfu da çok bekledim ben onu 🤍🤍
Fundahakanb EsranurB dığumdan sonra bence güzel ama .uyumuyorsun evet ama minnacık bir şey var kalbinin üstüne koyuyorsun sıcacık.ve senden başkasını görmüyo bile .o zaman sabahlamak hiç ama hiç üzmüyor
EsranurB Fundahakanb ay hayali bile güzel Allahım her isteyene nasip etsin inşallah hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun 🤍🤍🤍🤍
Birisi00 Fundahakanb Ne guzel acikladin. Hele o emzirirken ki yutkunma sesi 🥹 Buyuyunce seni cileden cikariyolar o ayri 😂