Birisi00 Nergislyssa Nefes darligi ve mide yanmasi uyuyamiyorum. AYRİYETEN bide sabahki durumum hala uzerimde. Karnim sanki asagi inmis gibi ama bilemedim
ozgezynp Nergislyssa 2 gecedir kaşıntıdan uyuyamıyorum kafayı yemek üzereyim acaba uyuz mu oldum diye düşündükçe daha da kaşıntı basıyor araştırıyorum uyuza da benzemiyor sanki 2 3 gecedir bana özel bir sinek geliyor beni 35 farklı yerimden ısırıyor ve gidiyor
Eceliza3434 Nergislyssa benim etlerim lime lime agrıyor ama öyle böyle değl ateşim vardı serum aldım 20:00 gibi iyi oldum ama suan ölüyorum sıtma ateşten öksürük :( influenza negatif çıktı teşhis de konulamıyor napcam bilmiyorum
Nergislyssa Beybun_29 bana da iki dk uyuyup dönerken uyanan ben , dönemeyen ben karnımı yandan yana düşüremeyen ben . 😂😂😂
Beybun_29 Nergislyssa şey oluyormu sizdede sanki poşet içinde taş varda sağ sola düşüyor sol dönüyorum sola sanki oldu gini düşüyor ağrı verio donmesem yine yuk tek tarafta yine ağrı bacaklara ciddi ağrı ayy sürekli ağrı içindeyim 😳
Nergislyssa Canannerk ben gribi hiç ilaç almadan limonlu suyla geçirdim bebeğim ta böyle kaburgalarım ağrıyordu deneyebilirsn
Nergislyssa Birisi00 insin kuzum bişey olmazki ne güzel bazılarının göbeği iner bazılarının ki hiç inmez
Nergislyssa Beybun_29 hemde nasıl kaç haftalıksın benim 37de daha çok ağırlaştı o durumum kendimi çeviremiyorum ki 😂😂
Reyreyyyy Nergislyssa gercekten oyle hafta 32 daraliyorum icim huzursuz aglamak istiyorum kuzum niye bazi geceler boyle oluyo anlamıyorum 😔
Beybun_29 Nergislyssa işte çevirince çevirdim tarafa düşüyor bebek ve acıyor yavaş yavaş donsemde ağrıyor 🤭 37+5 oldum
Fundahakanb Beybun_29 37+3 uykum var yorgunum uyuyamıyorum . Bebek bir kasılıyor bişi yapıyor canım cıkıyor
Fatmadrama Kızlar geceleri aniden terleyip ve ateş basıp uyanan var mı ya? 6+1 im iki gecedir bu şekilde bubsaatlerde uyanıyorum
ozgezynp Fatmadrama canım ilk haftalarımda ben de aynı durumu yaşadım hatta 15 16 haftalık olana kadar