GizemSevilir Sedbng sizin daha var demekki korkmayın hahahah bilimsel bsey değil tabiki orasını allah bilir 🤗
Alyami Aytlkya aynı şekilde oğlumda çizgi oldu ama şuan kızıma hamileyim 36 haftalık çizgi yok ve karnım top gibi 😃
Sedbng Aytlkya doktorum daha bişi demedi salı günü çatı muayenesi yapcak o zaman söyler heralde. Ama sezaryen istiyorum bende normal doğumdan korkuyorum çok 🙃🙃
Aytlkya Sedbng bende çok korkuyorum biraz kendi isteğim de var bide sağlık problemlerden dolayıda sezeryan kararı aldık 37+2 de alıcak
Nurela3440 Aytlkya cnm doktorum banada 37 de bebk gelismicek 38+5 de alırım dedi zaten gelişimi duriyo alın faln dedim yok beklicez dedi yani neden 37 de almiyo benimde gelişim konusunda biraz sıkinti olabilir ilk gebeliğim herkez 37 diyorum
Sedbng FATMA0334 @Aytlkya eğer çıkarsa göbeğe kadar kız bebeğe işaretmiş. Benim gibi boydan boya varsa da erkek bebekmiş. Bana öyle demişlerdi 😄
Aytlkya Nurela3440 karın çevresinde gerilik var 2 haftayı geçkin oda kan akışını biraz etkiliyor kilo alımı var ama bi tık yavaş alıyo 37 den sonrası da riske girmiş oluyoruz o yüzden bekleme taraftarı değil doktorum
Munevver_kaplan_33 Sedbng evet düşmüş bebek kanala girmiş benim böyle olduktan 1 hafta sonra doğum oldu ama herkesinki bir değil belki sadece çocuk ters durduğu için böyle gözüküyor olabilir