Aysegul166 Bigsecret3 özel takipli misiniz devletteki doktorların vereceğine hiç ihtimal vermiyorum da 😂 bilmediğim için soruyoeum genel olarak numarayı alanlardan devlet takipli olan var mı
Bigsecret3 Aysegul166 ilk kızımda özel takipliydim orada kendisi vermişti şuan da bulduğum devlet doktoru da bir akrabamız yanında sekreterlik yapıyor ondan verdi sanırım 😂
vezozcan Aysegul166 ben numarasını istemedim hiç ama bisey olduğunda instadan yazıyorum geri dönüş alıyorum her seferinde
cananalacam cnsklkn Bigsecret3 Bahar2210 Alone Miray-mom Yesim0722 Dennz Selinmoon Mucizeayla Seldahilal Bbuse12 kardelen54 umrumdadegil Gizem9688 Evhamlikurabiyeanne myavocado Elifaykkac Aysegul166 Kardelen120o yeniannna34 incismom 1kb1ra kahvesever__ Bigsecret3 cLearQueen vezozcan Enfal_06 Evremo Hepinize çok teşekkür ederim bir dahaki gidişimde mutlaka isteyeceğim 💕💕
Kardelen120o cananalacam benim doktorum direk kartını vermisti bana ilk muanneye gitmem de ben istemedim 😁
yeniannna34 cananalacam kendısı verdı ama öncekı coğu doktor hep ınstagramdan iletişime gecersın dediler o sıkıntı biraz
incismom cananalacam benim doktorum söylemeden vermedi ben de çekindim sormaya açıkçası :) acil bir durumda size nasıl ulaşabilirim dedim aa numaramı vermedim mi vereyim hemen dedi
1kb1ra cananalacam benim doktorum vermedi gerçi bende istemedim ama hastaneye sorduğumda acil bir durumda nasıl ulaşıcam diye biz ulaşıyoruz demişti özel hastane ama 🫠
cLearQueen cananalacam bana da kendisi verdi. Aynı zamanda tup bebek doktorum uzun süredir zatwn hep iletisim hâlindeyiz istedigim zaman ulasamazsam sknti benim için
Enfal_06 cananalacam istemedim kendisi verdi direk kartını işte o zaman anladım hastalarına değer veren bi doktor olduğunu ben istemeden verdi siz isteyin verir bence
Evremo Hocam unutuyorum hep kartınız varsa alabilir miyim diyebilirsiniz. Acil durum olursa oradaki iletişim numaranızdan size ulaşırım dersiniz.
xhbgns cananalacam Doktorunuz kendisinin direkt vermesi gerekiyor bence 🤷🏼♀️ Eğer o vermediyse de siz gerekli durumlarda size nasıl ulaşabilirim verebileceğiniz bir iletişim numarası var mı diye sorun en kötü mailini verir 🫠