Zehra-21 @Selinmoon hayır kullanmıyorum sadece demir ilacı ve decavit kullanıyorum maden suyu içmeye dikkat ediyorum
YeniGelinMeselesi Selinmoon Allah razı olsun canım vallahi en yakın sen varsın kendime hafta olarakta o yüzden iyi geliyor konuşmak🥲💖
Selinmoon YeniGelinMeselesi ay her zaman 😍 evet canım iyi ki tanıştık , kendini strese koyma sakın bebişimiz sağlıkla gelsin 😍
YeniGelinMeselesi Selinmoon 💖🌸 Bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin canım bakalım hangimizin ki önce gelicek🥲😂🌸
Zseda Selinmoon geldim geldim 😃 ya ben bu zamana kadar hiç yürüyüş yapmadım canim cok sıkkın. Her gün cikiyormus insanlar
Selinmoon Zseda canım çık lütfen yürüyüş çok önemli hem normal doğum düşünüyorsan onun için iyi , hem de ödem toplamazsın ağrıların olmaz 😍
izobellaaa-_- Selinmoon Allah kucağına almayı nasip eder inşallah sağlıcak ile 🥰 valla bu hafta sonu gelecek inşallah 😀
Zseda Selinmoon normal düşünüyorum evet. Eşim oturduğumuz yerde tek cikmami istemiyor ama aynı zamanda çok yoğum çalıştığı için benimle yuruyuste yapmıyor. Bal yine ağlama krizim geliyor tutuyorum. İki adim atsam ağrım oluyor zaten. Hamileligimden hiçbir şey anlamadım ya ne ilgi alaka ne bise
Selinmoon Zseda ya keşke aynı şehirlerde olsak yürürdük , eşinle bunu konuşmalısın gerçekten yürüyüş çok iyi gelecek sana . Açılacaksın ve ağrıların da zamanla geçecek. Kim tarafından ilgi alaka olmadı canım ?
Zseda Selinmoon yoğun çalışan eşimden. Yani evet yoruluyor ama bende yoruluyorum. Ne bileyim daha fazla fedakarlık yapiyorum bu halimde. Valla bilmiyorum bu semt kotu😃
Lavinya21 Selinmoon ayy vallahi günlerin saatlerin geçmesini bekliyoruz napalim sağlıkla hayırlısıyla gelsin ama Lavin’in bu bikaç gündür hareketlerini çok az hissediyorum ya biraz tedirginim o yüzden 🥺
Selinmoon Zseda Benim eşimde öyle ama yapması gerekiyor şeyleri yaptırıyorum banane 😂 neyse evde bir şeyler yap canım 🙏