Jeonxx Kızlar doktorunuz kaçıncı haftada bıraktırdı? Sonrasında herhangi bi olumsuzluk yaşadınız mı acaba bırakınca merak ediyorum
minnosbirkiz Jeonxx doktor bana doğuma kadar kullanacaksın dedi, hatta doğumdan sonra 40ım çıkana kadar kullanmamı söyledi, bana bi tık fazla geldi doğumdan sonrada o kadar kullandırmak istemesi 🙄
Serendipity16 Jeonxx doktorum doğuma kadar devam dedi ama sezaryen olacağım kesinleşti pazartesi kontrolüm var sorucam bakalım genelde sezaryen de 1 gün önceden bırakılıyormuş ama ani doğum olsa da sorun olmaz dedi etki süresi zaten az dedi
Ella06 İlk gebeliğimde doğumdan 1 gün önce bıraktım . İkinci gebeliğime coraspinle başladık haftaya kalp atışlarını görünce iğneye başlayacağız
Jeonxx minnosbirkiz banada 36 da bırakalım dedi ama normal doğum beklediğim için ne zaman doğum yapacağımda belli değil 🙄 o yüzden kararsızım
Gul2808 minnosbirkiz ilk doğumda bnmde öyle oldu doğumdan bir gün önce bıraktık doğumdan sonra 40 gün daha vurulduk
Ella06 Jeonxx ben 41 haftada doğum yaptım sezeryan oldum😂 hiç sancım ve açılmam yoktu suni sancı verip riske atmak istemedi doktorum yeterince beklemiştik zaten
minnosbirkiz Jeonxx normal doğumsa korkmayın, sezeryanda genelde 1-2 gün öncesinden bıraktırıyorlar diye okudum hep, eğer kan sulandırıcı hap kullanılıyorsa onu 36-37 gibi bıraktırıyorlar
minnosbirkiz Jeonxx 2 genimde sorun görünüyor, sadece hap kullansam yeterli olurmuş ama ben iğnede kullanmak istedim, kendimi daha güvende hissediyorum ☺️
Jeonxx minnosbirkiz bende de çok bişey olmadığı için 36 da bırakalım dedi bakalım artık inşallah sağsalim kavuşurum bebeğime ☺️
qusel Jeonxx isim değil o 😂😂😂😂 tel öyle yazmış doğumdan bir gün önce son ignemi vurdum. Anlaşılabilir yazmış yinede okunabilirdi 😂😂😂
minnosbirkiz Jeonxx en iyisine doktorunuz karar verir, içiniz rahat olsun, sağlıcakla kavuşun inşallah 🥰
minnosbirkiz Gul2808 galiba benimde öyle olacak, başka bi doktorda 10 gün kullansan yeter dedi, anlamadım neden 40 gün acaba, vücut adapte olsun pıhtı vs atmasın diyemi ki 🥲