Edaasel kubraanil93 evet ben istanbuldayım kayınvaldemgil Bolu’da oraya gelip gittiğimde orayada gözükmüştüm Gülşah hanıma siz peki ??
kubraanil93 Edaasel ben Necla Öztürk’e gidiyorum Bolu’dayım Ben de İstanbul’dan taşındım bir buçuk iki sene kadar oluyor Ama memnunum şu anda bir sıkıntı yok birçok kişide hastanenin yenilendiğini söylüyor Hatta Eskiye göre çok çok iyi olduğunu söylüyorlar
kubraanil93 merube yo ben alıyorum zaten en erken 2 haftda bi çağırırlar ogune kadrda alınıı randevu takip etmenız gerek
curlysister kubraanil93 Ömür beye takipliyim gayet memnunum, şimdi gebe okuluna da gidiyorum hastaneyi ve ebeleri tanımak açısından tavsiye ederim
curlysister Seren14s Salı günleri 2’de gidiyorum mayıs programı benimki, öncesinde kayıt olmanız gerekiyor
Seren14s curlysister ebeler nasıl peki çok ilgili ve yardımcı olduğu söyleniyor ben de emin olamıyorum çağsu mu kadın doğum mu iki taraflı kontrole gidiyorum karar veremedim
curlysister Seren14s ben de aynı şekilde ili taraflı kontrole gidiyorum, kadın doğumdaki ebelerden çok memnun kaldım cidden ilgililer baya