Clementein busranuur 36 haftalığız benimde en fazla 30 oldu üstüne çıkmadı doktor bişi yok dedi sanırım yalancı sancı olabilir seninkiler kaç civarıydı
busranuur Clementein 20 lerde benimde bazen yükseliyor bazen düşüyor yatıştayım bakalım hastane ortamı insanı daha çok geriyor
Rabiul atg-1202 32 den sonra başlayacağız doktorum öyle söyledi 23. Haftamda girmiştim ama sancım çıkmıştı çok şükür toparladık şuan 29+3 üm
Bebekayik atg-1202 şuan 31 haftadayım geçen hafta randevum vardı yine girdim nstye 34de tekrar gidicem o zaman yine giricem
atg-1202 @Clementein haklısın bende hemen gelsin istiyorum sağlıklı bir şekilde geldiğin de de nasıl yapacağım bilmiyorum ilk gebeliğim heyecan ve korku çok 🥹😅
atg-1202 @Rabiul anladım her gebelik farklı seyir ediyor ona göre de giriyoruz inşallah zamanında sağlıkla gelsinler 🥹
Rabiul atg-1202 ay canım yanıtlarken kullanıcı adının yanındaki sayıları silme boşuna neye yanıt verdiğini göremeyiz ne yazdım diye bakınıyorum bende 😆🌸
sedanur4004 atg-1202 35+5 bebegim kız. 32 haftalıkken girmeye basladm haftalık kontrole gidiyorum 27 mayısta sezeryan olacagm
busranuur burcuAy15 rahim ağzı kısalığım oluşmuş birdenbire önlem amaçlı yatırdı doktorum erken doğum riski var diye maalesef
Nurrrrrsss atg-1202 35+5 iz karnım yukarı çıkıp aşşagı iniyo yerinde durmuyo ve erkek benimki de baya baya stresli üzüntü zamanlardan geçtim geçiyorum inşallah hemen gelmez
atg-1202 Nurrrrrsss hadi yaa 😞 Allah gönlüne göre versin canım ne olduğunu bilmiyorum ama kendine de bebeğin için sakin ve güzel geçirmeye çalış bebek çok etkileniyor ❤️
Rabiul atg-1202 çok iyi haha şimdi tıklayınca neye cevap verdiğini anladım yoksa gene ne yazdım diye arayacaktım 😆😆