_almirasmom atg-1202 27 haftalıgım doktor 30. Haftada baslatıyor her hafta nst cagırıyordu ılk kızımda buda oyle olucak sanırım ☺️
Clementein atg-1202 36 da girdim ilk kez bi sıkıntı yoksa falan biraz bekletiyorlar sanırım o yüzden geç girdim ben zaten sancıda çıkmadı 😂
Rabiul atg-1202 32 den sonra başlayacağız doktorum öyle söyledi 23. Haftamda girmiştim ama sancım çıkmıştı çok şükür toparladık şuan 29+3 üm
busranuur Bebekayik merhaba benimde ufak tefek sancılarım çıktı 28.haftadayım süreç nasıldı sizin için şuan önlem amaçlı hastanede yatıyorum inşallah zamanında doğarlar
buseyusuf27 Bebekayik bnde magnezyum kullanıyorm ama ona ragmen gun ıcınde kasılmam oluyor acaba etkıler mı bılemedım korktum simdi yolculuk yapcm raporla ıns sorun cıkmaz da zamanında doğar oğlum 1 kızım var 36 da doğmustu
Clementein busranuur 36 haftalığız benimde en fazla 30 oldu üstüne çıkmadı doktor bişi yok dedi sanırım yalancı sancı olabilir seninkiler kaç civarıydı
Bebekayik atg-1202 şuan 31 haftadayım geçen hafta randevum vardı yine girdim nstye 34de tekrar gidicem o zaman yine giricem
atg-1202 @SeydaGolcuk0 son haftalarınız bir şey kalmamış benim de 34 dolacak o zaman ilk defa gireceğim
Clementein atg-1202 yeni girdim kuzum dün yani o yüzden aynı bi sıkıntı yok beklemedeyiz daha vakit var 😅
Clementein atg-1202 yok herhangi bir şey demedi 10 güne bidaha gel dedi biz sabırsızız doktorlar değil ki 😂 doğsun istiyorum bi yandan bi yandan az daha kalsın erken olmasın diyorum ne düşüneceğimi şaşırdım 😂