Merhaba anneler.Ben 15 haftalık hamileyim. Gece uyuyamıyorum neden böyle oluyor anlam veremıyorum.Benim gibi olan var mı?
Uyku problemi?
Merhaba bende 9+4 haftalardır uyuyamıyorum
Uyumayı özledim 🙁
Meltem 30 haftalığım ben de tam 1.5 aydır gece uykusu yok. Sabahlıyorum resmen gündüz 9da falan yatıyorum. Öğleye kalkıyorum. Gece uykusunu özledim ben de
MehtapArslanTursun maşallah senin az kalmış rabbım yardımcın olsun 🙏🏻
Ben 37. Haftanın içindeyim.. Bir yandan korku bir yandan heycan bir yandan özlem ve bir yandan da sürekli tuvaletimin gelmesi konu olunca uyku haram oldu 🤗💕 az kaldı sabredicez bu tatlı dönemde diyorum..
Buarada instagram hesabım —> safirkozalak sayfama beklerim kızlar 🌸🎊
Sabaha kadar oturdum:///
Bende 14. Haftamdayım yok saat 3 gibi uyanıyorum sonra sabaha kadar dans. İşte vücut hazırlıyormuş kendini Doğum sonrasına. Emzirmek için kalktığımızda uykusuz kalmayalım diye. Ama 2 gündür sabaha kadar deliksiz uyuyorum sabahın köründe hortluyorum. Ne olacak bu iş böyle bilmem.
BirglBirolOuz kaç haftalık hamilesiniz?
safirkozalak evet senin cok az kalmış sabredıce tabii💕 Allah kurtarsın ınşallah☺☺
Son aylarda gece kaç kere uyanırsan bebekte o kadar uyanıyormuş vücut o kadar uyanmaya alıştırıyormuş kendini. Biraz önce bir arkadaşımla konuştum o söyledi
8 haftalık gebeyim benimde aksam uyku sıfır uykum var ama uyuyamyrm
MehtapArslanTursun alışman içindir gece uykusuzluklarına 🤗
SeNeM boyle alışmamı olurmuş. Bebeği olan gece uyumuyor mu😱 yordu baya beni ama 😔
- Düzenlendi
Meltem allah raZı olsun canım senin de yardımcın olsun rabbim🙏🏻☺
Bel ve bacak ağrısından uyuyamıyorum
- Haftadayım sabah 5 te uyanıyorum 7.30 anca uyuyorum 8 de işe gitmek icin alarmım calısıyo 😔😔