• Uyku problemi?

Merhaba bende 9+4 haftalardır uyuyamıyorum
Uyumayı özledim 🙁

Meltem 30 haftalığım ben de tam 1.5 aydır gece uykusu yok. Sabahlıyorum resmen gündüz 9da falan yatıyorum. Öğleye kalkıyorum. Gece uykusunu özledim ben de

Derya38 canım benım daha önümüzde uzun bir uykusuzluk bizş beklıyor😔 napalım bebişlerimiz iyi olsunda katlanacagız artık💕

Ben 37. Haftanın içindeyim.. Bir yandan korku bir yandan heycan bir yandan özlem ve bir yandan da sürekli tuvaletimin gelmesi konu olunca uyku haram oldu 🤗💕 az kaldı sabredicez bu tatlı dönemde diyorum..
      Buarada instagram hesabım —> safirkozalak sayfama beklerim kızlar 🌸🎊

Bende 14. Haftamdayım yok saat 3 gibi uyanıyorum sonra sabaha kadar dans. İşte vücut hazırlıyormuş kendini Doğum sonrasına. Emzirmek için kalktığımızda uykusuz kalmayalım diye. Ama 2 gündür sabaha kadar deliksiz uyuyorum sabahın köründe hortluyorum. Ne olacak bu iş böyle bilmem.

Dsa Aaa öylemiymiş bak o yönden bakınca güzel☺ Gece uyuyanılıyormussun en azından bende hıc yok sabah 8 e dogru bıraz uyuyorun ıkı saat sonra uyanıyrum tekrar gün içindede hıcbırsey yapmak gelmıyor içinden vücut halsiz olunca

safirkozalak evet senin cok az kalmış sabredıce tabii💕 Allah kurtarsın ınşallah☺☺

Son aylarda gece kaç kere uyanırsan bebekte o kadar uyanıyormuş vücut o kadar uyanmaya alıştırıyormuş kendini. Biraz önce bir arkadaşımla konuştum o söyledi

SeNeM boyle alışmamı olurmuş. Bebeği olan gece uyumuyor mu😱 yordu baya beni ama 😔

Bel ve bacak ağrısından uyuyamıyorum

Meltem bende 9+2 haftalik hamileyim hic bi agrim falan yok sukur ama geceleri hic uyuyamiyorum 4e5 e kadar sonra tekrar 7de uyaniyorum sonra uyuyorum hi bakiyorum saat 1.2 olmus resmen mala bagladim desem yerisir

SeNeM valla 1.5seneuylu nedir bilmeyenbi insan olarak söylüyorum ki genelde uykuo olmuyo canım. Elbet uyuyan bebeklerde var ama benimkinde yoktu🙂

1. Haftadayım sabah 5 te uyanıyorum 7.30 anca uyuyorum 8 de işe gitmek icin alarmım calısıyo 😔😔