myavocado Havvadmrsnl uygulamaya göre 115 gün kalmış, Ağustos sonu bekliyoruz🤭 5.ay bittiğinden beri zaman çok yavaş ilerliyor gibi geliyor bana sabırsızlanıyorum, hazırlıkların büyük kismini tamamladım bile alışveriş olarak 😅
Damlaozzz Havvadmrsnl Heyecan başladı son 83 gün ❤️ bugün kıyafetlerini yıkamaya hazırlıklara başladım enerjim varken 😍
Buserk Havvadmrsnl Eveet sonunda bir basamak eksildi 😍 ay geçiverse günler çok heyecanlıyım tanışmak için. Keyifli geçiyor şimdilik,sizin nasıl 🥰
cigdemokluoglu Bende 98 ❤️❤️ cok heyecanliyim hep çok var çok var diye diye hiç birşey almadım henüz şimdi fiyatlar almış başını gitmiş 🤦♀️
Havvadmrsnl cigdemokluoglu Melikemrvvv benim de aynı ama yaklaştıkça doğum korkusu sardı bi de hayırlısı bakalım🥰
Havvadmrsnl Buserk çok şükür bugün şeker yükleme testi yapıldı sonuçları daha alamadık doktorum normal mi sezaryen mi düşünüyorsun dedi normal dedim ama bakalım bugün muayenemizde güzel geçti şeker iyi geldi heralde bebişe çok hareketliydi 😅 siz doğumu nasıl düşünüyorsunuz?
emirtimr1 Havvadmrsnl son 105 gün uygulamaya göre. zaman şimdiye kadar su gibi aktı gibi hissediyorum.. son aylarda geçmek bilmezmiş özellikle son bir ay🤧 adana sıcaklarında dayanacağız oğlumla😂💜
cigdemokluoglu Havvadmrsnl yaptırdım ben 24 de çok şükür iyi çıktı sonuç ama çok zordu korkutmak istemem seni ama aç aç beklemek falan yordu beni bide damar bulamadılar 7 kez kollarımı deldiler 🥲🥲
Moorbit Son 90 gün. Son bir ayda 4 kilo almışım almadım almadım birden 4 kilo alınca moralim bozuldu şimdi korkuyorum. İnşallah son günlerde çok almam 😒
Hulo2105 Havvadmrsnl 108 yazıyor ama sezeryan olacak 93 kaldı diye düşünüyorum 38. Haftada alırlar herhalde ❤️❤️