Hatice5855 lilyum_ ama belki daha çok küçüktür. Ben kaç gündür test yaptım negatif. Dün kanda 13.5. Şok oldum
[silindi] lilyum_ Adet geciktikten sonra 2.gün yine silikti :) sonra kan vermeye gittim HCG çok yüksekti öyle öğrendim. Yani o siliklikle alakası yok, testten kaynaklı olabilir, daha erken olabilir. siz de bekleyin ve sonra kan verin bence
lilyum_ [silindi] aynen ama cok tuhaf hem adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Hem de normalde yasadigim belirtiler farklı belirtilerim var. Mesela kusacak kadar midem bulanıyor. Basım dönüyor sürekli
[silindi] lilyum_ bulantı falan psikolojik olabilir bana da oluyodu istediğim aylarda tak adet oluyodum :) erken çünkü bulantı için. bence en yaygın belirti memelerde garip şekilde büyüme ve sızı, bu belirtiyi nerdeyse herkesten duydum erken hamilelikte
[silindi] lilyum_ herkesin belirtisi çok farklı canım, kan testinin sonucunu buraya yazarsın merak ettim. inşallah vardır^^
Mihriimah lilyum_ bir tane değil çok yapmışsın yarın git kan ver ben çatlardım 😅 cuma verirsen h sonu girer araya çünkü
lilyum_ Mihriimah az önce bi tane daha yaptim ama bu sefer golge de yoktu. Belki de hep bozuk testlere denk geldim. Yaa kan veririm de kan verme fobim var hep tansiyonum düşüyor. Daha igne batmadan bayılıyorum
Mihriimah lilyum_ aaa ne diyosun geçmiş olsun canım. Madem öyle adetn iyice geciksin dediğin gibi inşallah güzel sonuçlar alırsın