Hatice5855 lilyum_ en garantisi kan canım. Benım testler hep negatif çıktı. Adet söktürücü almak için doktora gitim kan testi istedi. Sonuç 13.5 yarın tekrarlıycam. Saglıkla ilerler umarım. İsteyen herkese nasip olsun inşallah 🤲
Mihriimah lilyum_ bir tane değil çok yapmışsın yarın git kan ver ben çatlardım 😅 cuma verirsen h sonu girer araya çünkü
lilyum_ Hatice5855 garanti olmadan da kan testi vermek istemiyorum. Sonra sürekli kan takibi yapıyolar
lilyum_ [silindi] yarın regl günüm. Daha gecikmedi cikar diye düşündüm 6 günde 5 defa test yaptım hepsi gölgeli çıkıyor. Dikkatli bakıldıgında görünüyor gölgeler
lilyum_ Hatice5855 amin inşallah. Vok umutluydum bu aydan. Testler de dalga geçer gibi ne var diyor ne de yok diyor. Umutlanmak istemiyorum yok iste diyip kendimi alıştırıyım diyorum ama hafif gölge var gibi acaba kimyasal gebelik mi gecirdim ki
[silindi] lilyum_ ben de sizin gibiydim hiç kendimi kandırmaıdım. Bence acele etmeyin ve biraz bekleyin, eğer belli belirsiz çizgi çıkıyosa benim tecrübelerime göre pozitiftir ama belli olmaz. bekleyin de öyle kan verirsiniz^^
Hatice5855 lilyum_ bu stres bizi bitiriyor. Heleki önceden kimyasal geçirmiş biri olarak ne kadar kanda da pozitif görsem sevinemiyorum. Kalp atışı duyana kadar sanırım emin olamıyor insan
lilyum_ [silindi] ben beklerim de kimyasal mı geçirdim acaba diye düşünüyorum yarin regl günüm bakalım ne olacak
lilyum_ Hatice5855 benim de bir kürtajım var hic kimyasal gecirmedim. Ama bu sefer öyle mi oldu acaba diye düşünüyorum
[silindi] lilyum_ ama neden böyle düşünüyorsunuz ki? negatif düşünceleri atın lütfen zaten gebeyseniz bunları düşünmek asıl tehlikeli olanı.
lilyum_ [silindi] 6 gündür golge gibi ama dusunmeden edemiyorum ki. Yeni dölleniyor olabilir mi acaba
[silindi] lilyum_ hala adet tarihi gelmemiş ondandr, benim de silik çıkıyodu 1 gün geçtiğinde bile silik çıktı ama hamileydim.
[silindi] lilyum_ Adet geciktikten sonra 2.gün yine silikti :) sonra kan vermeye gittim HCG çok yüksekti öyle öğrendim. Yani o siliklikle alakası yok, testten kaynaklı olabilir, daha erken olabilir. siz de bekleyin ve sonra kan verin bence