Ezgi1212 Hatice5855 bende korkutmak üzmek istemem ama 10 gün gecikmeye baya az bir değer kimyasal olabilir mii
Meli-sa Hatice5855 6 gün gecikmeye 83 le öğrendim geç döllenme olmuş sizinkide büyük ihtimalle geç döllenme
Serrabade Kimyasal gebelik gibi duruyor canım 10 gün gecikmeye az sanki geç döllenme olsa dahi Ama düzenli kan vermeye devam et
Hatice5855 Serrabade deger normal diyor. Foto yükleyemedim. Normalde azdyüksek çıksa kırmızı olmazmıydı
Zseda Hatice5855 değer normal yazmasinin sebebi ,gebelik değeri icin degeriniz normal. Yani verilen aralıkta ona takilmayin
Hatice5855 Zseda geç döllenme olabilir mi acaba. Çünkü Bi kaç gün önce test yaptım negatifti. Daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim. O zamanlar evde pozitifi görmüştüm
Zseda Hatice5855 Ya geç döllenme icin sanki değer düşük moral bozmak istemem ama 2 gün arayla bence kan verin. Zaten düştüyse yine kimyasaldir. Yukseliyorsa ona göre umutlarıniriz😕
Sevvalll42 Hatice5855 sen burdaki yorumlara bakma 11 ile öğrenmiştim bende çok şükür gittim kalbinide duydum kimyasal falanda değil herkesin değeri yüksek olacak diye bişeyde yok bakma sen onlara
Miskinim Hatice5855 geç döllenmede olmuş olabilir 2 gün sonra kan ver anlaşılır canım. İnşallah gönlünden geçen nasip olur
Ezgi1212 Hatice5855 inşallah sağlıklı bir gebelik olur Rabbim gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin
Hatice5855 Ezgi1212 Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah. Nasıl foto atıcam Ben mi yanlış görüyorum acaba
Ezgi1212 Feride_01 bebek rahme tutunamıyor gelişemiyo gelişimi duruyo ve düşük oluyo diye biliyorum. sanırım kürtaj olmuyo bebek küçük oldugı için düşüyo öyle biliyorum