dogurangaplumba Minnosaannee zorluğu doğunca görcez bakalım şuan abla olmak için hevesli karnıma gelip ninni söylüyor,masal anlatıyor,şarkı söylüyor ama doğunca ne olur bilemem 😅
Sndscimcime Zeynooooooo maşallah cnm Allah bağışlasın benimde büyük kızım 4 ay sonra 9byasina girecek Allah’ın izniyle küçük kızım 5 yaşında
Sndscimcime Fatmauzun_ ayy ilki de çok küçükmüş ama işte ne yapacaksın benim büyük kızım 4 yaşındaydı ortancam 3 aylıktı 3.ye hamile olduğumu ogrenmistim oluyo öyle şeyler
ZeyHus33 Sndscimcime merhaba 26 yasindaym 2 tane çocuğum var 1 kız 1 oğlan 29+1 haftalık hamileyim 3 üncü gelyor
Nezahatozen1 28yasindayim 2. Hamileyim ilk hamileligim 3ay dolmadan kusma bitmisken benim bu hamilelikte 8 Haftada başladı 13 haftaligiz gerçekten çok kötü yorgun hissediyorum devamlı
Miniktosbaa Sndscimcime 25 yaşındayım 4 cü gebeliğim 30 haftalığız bu arada nasipse temmuz da doğum 🤰 🌸
sacmalamakizim Sndscimcime Merhaba adım Esra 25 yaşındayım, 1 kızım var 33 aylık ikinciye hamileyim, daha dün öğrendim 6+2 haftalık. 🫶
Papatya123_ Esra_Omer_21 bende 26 yaşına girdim 2 hamileliğim ilk bebeğim kız 3 buçuk yaşına yaklaştı kardeşi de 29 haftanın içerisinde insallah oğlumuzu bekliyoruz 🙂 22 girdiğimde ilk bebeğimi 26 yaşına girdiğimde ikinci bebeğimi alacağım İnşAllah kucağıma çok güzel bi duygu 🤲🏻🌸
Elif05eski Merhaba adım elif yaş 26 2 ci gebeliğim daha çok yeni 6+3 3,5 yaşında oğlum var Kocaeli/Gebze