Sndscimcime Merhaba kizlar benim adım sündüs 28 yaşındayım ve şuan 8+6 günlüğüm sizlerlede tanışalım mı?
Aysemm44 Sndscimcime Adım yazıyor zaten 27 yaşındayım 2’ci hamileliğim ölmek üzereyim ilkinde böyle olmamıştım hiç 😂
dogurangaplumba Sndscimcime yaş 28 ikinci hamileliğim ilk kızım 9 yaşına girecek ikinci kızım daha karnımda 35+5 haftalık 🥰😍
Minnosaannee dogurangaplumba 3 oğlum var büyüğü 10 yaşına giricek. Ortanca 8.5 yaşında. İstemeden olmuştu ikinci gebeliğim. Şimdi ki aklım olsa 2. Çocuğumu şimdi doğururdum diyorum. Çok ara koyarsan çok zor olur diyorlar ama eminim araları az olan bebek kadar zor değildir. Sizin de varmış epey arasi ne güzel ☺️
izobellaaa-_- Yaş 28 2. Doğumuma az kaldı ama keşke daha erken evlenip çocuk yapsaydım diyorum zorlaşıyor gittikçe sen nasıl 4 taneyi gözün yedi ben 2. Süpriz hamile kaldım 😃🥲
06Pembemavi80 Sndscimcime doğumlarıniz normal mi oldu , yaşları kaç . Bende 27 yaşındayım 3. Gebelik🙈
Esra_Omer_21 Sndscimcime maşaAllah çocukların yaş aralığı kaç bende 26 yaşındayım 2. Gebeliğim son günlerim doğdu doğacak☺️
Papatya123_ Esra_Omer_21 bende 26 yaşına girdim 2 hamileliğim ilk bebeğim kız 3 buçuk yaşına yaklaştı kardeşi de 29 haftanın içerisinde insallah oğlumuzu bekliyoruz 🙂 22 girdiğimde ilk bebeğimi 26 yaşına girdiğimde ikinci bebeğimi alacağım İnşAllah kucağıma çok güzel bi duygu 🤲🏻🌸
dogurangaplumba Minnosaannee zorluğu doğunca görcez bakalım şuan abla olmak için hevesli karnıma gelip ninni söylüyor,masal anlatıyor,şarkı söylüyor ama doğunca ne olur bilemem 😅
Burcu-2634 Sndscimcime yaş 27 2. Hamileliğim rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bu defa ki hamilelik beni bitirdi bakalım daha ne yaşıycam
Sndscimcime Fatmauzun_ ayy ilki de çok küçükmüş ama işte ne yapacaksın benim büyük kızım 4 yaşındaydı ortancam 3 aylıktı 3.ye hamile olduğumu ogrenmistim oluyo öyle şeyler