Julide92 Sudenzzz bende adetim bir gün kala yaptım aynı şekilde çıktı. Hayırlı olsun. Sabah kan verin ben vermiştim beta düşük dediler 1 hafta sonra birdaha çağırdılar artışı görmek için. Aç karnına gitmene gerek yok
Es1718 Kuruma çizgisi de olabilir testi tekrarlamanızı tavsiye ederim kaset testler bu konuda aşırı yanıltıyor çubuk testlerde böyle bir problem oluşmuyor onları deneyin derim
Sudenzzz Es1718 bundan oncelerde yaptığım testlerde olmamıstu hiç bunda böle cıkınca heyecanlandım bende
Annelikmghb Sudenzzz reglime 2 gün kala göğüs hassasiyeti vardi regli gecince hafif bulantilar basladi hala aynıyım 6+2 hafif leke geldi acilde düşük onleyici yaptırdım cok dikkat edilmesi lazim ilk 3 ay
Sudenzzz hayalim35 testiniz bu sekıldemiydi gerçekten insallah dedınız gibidirrr Ne kadar güzel Allah sağlıklı ömürler versin size bebişinize insallah
Sudenzzz Tastan bendede yok aksamdan bi denim dedim ilkten göremedim hafif diye dikkatli baktım böle hafif cizgi var
hayalim35 Sudenzzz amin tşk ederim 🥰evet bnm adete 5 gün varken böyleydi hatta daha silikti kamerada çıkmıyordu bile illa kıpkırmızı olacak değil yeni olduğu için silik çıkmıştır kan ver kesinleşsin
Sudenzzz Annelikmghb ben hiç adet olcak gibi değilim bilmiyorum o yuzden anlamıyorum belirtide olmayınca emin olamadım