Sudenzzz Kızlar adetım 3 gün gecikti elimde kaset test vardı yaptım hafif bi silik cizgi görüyorum sizcede varmı Foto nasıl ekleniyorrr😣 Uygulamayı çözemedim daha yaaa
rmysa388_ Sudenzzz Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
rumeysa_mom Sudenzzz teste göre gebelik var gözüküyor kan verip netleştirin sonucu aklınızda soru işareti kalmasın hayırlı olsun 🌸
neslsah-1 Sudenzzz aynı benm testimdeki gibi cıkmış bende gördüm canım kan ver bnce yarın gidip kafanda soru işareti kalmasın 🤍🌸
Tastan Var sanki canım ben gördüm 👀☺️ ama doğru sonucu kan verir yarın kan ver çıkar mutlaka hayırla sağlıkla al kucağına 🙏🏻💕 belirtilerin var mıydı ?
Sudenzzz Tastan hayır hiç bir belirti yok onada sasırıyorum sadece koku cok alıyorum küçük çilek koktu buram buram mesela ama kimse kokmuyo diyodu bilmiyom bitek o oldu belirtiyse
Julide92 Sudenzzz bende adetim bir gün kala yaptım aynı şekilde çıktı. Hayırlı olsun. Sabah kan verin ben vermiştim beta düşük dediler 1 hafta sonra birdaha çağırdılar artışı görmek için. Aç karnına gitmene gerek yok