Rabiul mickey sleepy bezini çoğu kişi önermiyor hem sızıntı yapıyormuş hem pişik indirimden Molfix aldım ama ıslak mendili sleepy aldım
Rabiul betyy16 indirimden yakaladıkça alın ben kolik biberon almıştım küçük almamıştım 350tl civarındaydı geçen gün Hepsiburada dan indirimle 200 tl aldım
Byz0706 Ben şimdilik aldıklarımdan öneride bulunayım Deterjan Siveno çamaşır sabunu Şampuan ve losyon Ecowell Pişik kremi Bepanthol Göğüs ucu kremi lansinoh Bez sleepy bio natural 1 no 1 paket (bebeğimin kilosuna ve pişik durumuna göre değişiklik yapılır) Alt temizleme pamuğu ilk aylar suyla ıslatıp poposunu o şekilde temizleyeceğim Islak mendil sleepy yenidoğan Tırnak makas törpü, tarak Kıyafet konusunda yenidoğan takım cok almayın bence 3-6 ay gibi büyük alın sonradan kilosuna göre alırsınız yine bebişler hemen büyüyorlar🌸🌸
Amine_Sultan Sibelemre37 deterjanı bence organik tercih etmelisiniz siveno veya incia gibi yumuşatıcı kullanılması önerilmiyor şampuan mustela tercih ettim yıkama küveti katlanır aldım yenidoğan tulumu 5 6 tabe 4 5 tane takım aldım sonrası 0-3 ay aldım hep bebek arabası anne çantası yaz bebişi olacak müslin battaniyeler çok işinize yarar tırnak makası yerine yenidoğan döneminde de ilersinde de törpü tercih etmeniz daha güvenli ve kolay olur
00pamuk00 Sampuan da en temiz icerikli hangisi acaba (Mustela, hipp , incia , ecowell ) arasında kararsız kaldim. Bir de losyon veya bebek yaği olarak hangisi daha iyi ?
Ea54- 00pamuk00 00pamuk00 ben e bebeğin bayb me markalı şampuanı ve bakım yağını aldım hem içerik olarak iyi hem de fiyat olarak