Sibelemre37 0-3 ay çok olmayacak şekilde alabilirsin bende 30+1 im yaz bebeği temmuz ince şeyler almaya bak birde aldığım şeyler boy boy olsun 0-3 ay 3-6 ay ben tek parça tulum daha çok almayı düşünüyorum boy boy elimin altında olsun ne olur ne olmaz o an çıkıp alamam insanlık hali üstümde para olmaz birşey olur diye böyle düşünüyorum. Muslin ortu alabilirsin,şampuan falan Sebamed düşündüm ama varsa başka kullanıp memnun kalınan banada fikir olsun.
Ben 2ad. Muslin ortu ,2ad. Penye battaniye, bebek arabasini aldım pusetiyle,3 ad. 3-6 ay tulum aldım,3 takım 0-3 ay alt üst aldım, 2 ad. 0-3 ay tulum bı kaç tane de zıbın aldım tabi daha alınacak bende bu hafta sonu artık hepsini halledeceğim.
Bebeğe alınacaklar
0-3 ay takım,tulum, çorap,zıbın(bol olmalı bence yaz bebeği ya) hastane çıkışı, deterjanları,emzik, biberon,emzik kutusu falan, ağız mendili,tek alt pijama alabilirsin,yarım kol zıbın çok sıcak olursa 40 çıkınca falan pijama ve yarım kolla da durabilir biz izmir’deyiz sıcak oluyor böyle düşündüm,şapka,eldiven,bebek çantası,bebek bezi,uyku seti,nevresim,burun temizleme aparatı,ateş ölçer,beşik,bunlar geldi aklıma
Anne için
2 ad pijama takımı,1 adet uzun elbise tarzı lohusalık,çorap falan koyulacak çantaya,lohusa pedi,iç çamaşır,emzirme sütyeni, atlet,terlik falan ,