Raysglri Kızlar 15 gün önce gittim 30 haftalık dedi doktorum bugün tekrardan gittim hala 30 haftalık oğlum 1800 olmuş kızım da 1500 aramızda benim gibi olan varmı moralim çok bozuldu bakmamışsın dedi sürekli yiyorum kilo aldıran şeyler yiyorum üstelik ama 2 haftadır yerinde sayıklamış. Kilo almışlar ama hafta olarak aynı ? Neler yim bebekler kilo almaları için ?
Ecekaplan Raysglri Tahin helva diyorlar hem süt getiriyor hemde yağlı olduğu için kilo aldırıyor diyolar bende yemeye başladım bakalım
Sevde11 Raysglri kefir ceviz et balik yesil yaprakli sebzeler, nohut ,badem,avokado, kabak cekirdegi ,yogurt bunlari biliyorum şifa olsun inşallah
Btuba58 İkiside haftasına göre 2 hafta geriden mi geliyor yani ikizlerde oluyor diyorlar benimde öyle biri 2 hafta geriden geliyor normalde 29 um ama biri 27 gram olarak da 1000 ve 1200 gram fark hep olurmuş sizinkilerin farkları nasıl
Raysglri Btuba58 Normalde bu hafta 32 olmamız gerekiyorken 30 haftayız 15 gün önce gittim 30 haftalıktık dün gittim yine 30 haftalık
Btuba58 orcngzm maşallah çok iyi bence tek yumurta ikizleri mi o fark sayılmaz bile oynama payı oluyor zaten bizimki gözle görülecek kadar küçük biri 200 gram ve 2 hafta geriden geliyor
orcngzm Btuba58 çift yumurta ikizi Geçtiğimiz hafta 1070 e 1250 lerdi bi sonraki hafta 1300 e 1320 olmuşlar fark kapanmış sizinde öyle olabilir
Btuba58 Raysglri doktorunuz ne dedi nereye gidiyorsunuz takibe ikizlerde bu olabiliyor diye biliyorum kendi içlerinde gramları nasıl