Gokkusagivemucize Hulya57 göremedi belki. Benim de ikinci gidişim bu doktora ama benziyor dedi. Yine de kesin denemez. En net 16da falan belli olur
Elifdursun Nezahatozen ben biraz değişik ni olay yaşadım devlette ve oraya sevk edilecektim riskli bir gebelik olsaydı bana o şekilde dediler riskli gebeliklere bakıyor diye ama belki bazı devletlerde değişiklik gösterebilir
Nezahatozen Elifdursun olabilir belki de herneyse ben bi ilk önce doktoruma gideyim o beni nereye sevk edecekse giderim
Edyedy Haticebaysalll Hulya57 ben 3 gun once devlette yaptirdim ikili testi canim devlet yapiyor yanlis bilgilendirme yapmayalim lutfen
Hulya57 Edyedy daha dün gittim doktora doktor yapilmıyo dewlet hastanelerinde dedi özelde yaptırmaniz gerekiyor dedi
Hulya57 Edyedy siz nerde oturuyosn belki semt olarak fark eder benim 3 arkadasım hamile hepside burda hepsinede özelde yaptırin demişler
Edyedy Hulya57 izmir menemen canim her devlet hastanesi yapiyo ozel para almak icin kandirmis seni bence
Hulya57 Edyedy burasi yapmıyo budaki bütün tanidiklarim özelde yaptırdı orayla burasi ayni değil ama beni neden kandırsın ki
Deletedmom325 Hulya57 ben doğuda görev yapıyorum. Burda sanırım vatandaşa indirim var özellerde Bi de ben devlet memuruyum ekstra onun indirimi var