Haticebaysalll 12 haftalık olduk yarın kontrolüm var ikili test yaparmı sizce aç mi gitmeliyim tok mu bide cinsiyetini söyler mi acaba özel hastaneye gidiyorum
Hulya00 Haticebaysalll merhaba bizde yarın 12 olacagız ve ikili teste giriyorızz 11-12 haftadan başlıyolar canım çok geçirme haftanı bi an önce yaptır valla doktorum bişey demedi bende tok gidicem Sonra çikolata yicem ☺️
Ftmcmc Haticebaysalll canım görünüyorsa söyler cinsiyeti ama en net 16 haftada aç tok fark etmiyo bildiğim kadarıyla bende 16 haftalığım 2 önce gittim afacan arkasını dönmüş göstermedi 🙏🙏 Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hulya57 Haticebaysalll bizde bugün gittik kontrol e 2 hafta sonra çağırdı ikili testi yaptır getir dedi devlette yapmıyolar tabi 12 haftalıgiz tam
Deletedmom325 Haticebaysalll ben de bugün yaptırdım 12+3üz 😊 tok gittim ben bir hafta sonra çıkacakmış sonuçlar. İnşallah sıkıntısız atlatır herkes bu dönemi de
aslierbrg Hulya00 ben aç gitmiştim ikili test pozisyonunda değildi baya da uğraştık dönsün falan diye sonra bişeyler yedim çikolata yedim sonunda döndü 🐣😊😊
Ftmcmc Haticebaysalll valla cnm Bnde ama işte benimki annesi gibi inatçı sanırım 🤣 ben 3 taramaya gircem haftaya belki ozaman gösterir 🙏
AyEr Haticebaysalll bizde 12+4 olduk benım mınıgım kendını gostermıyor 😂 pazartesı tarama testını beklıyorum😂
Edyedy Haticebaysalll Hulya57 ben 3 gun once devlette yaptirdim ikili testi canim devlet yapiyor yanlis bilgilendirme yapmayalim lutfen
Nezahatozen kızlar birşey sorucam şimdi ben devlet hastanesine gidiyorum ama yanlız doktor sisteme girmemiş sanirim beni 182 yi de aradim perinatolojiden randevu alcaktim pazartesiye ama dedi ki doktorunuz sisteme girmemiş ilk önce doktorunuza gidin sisteme geçirsin filan dedi 182 de ki kız bende pazartesi 9:40 randevu almıştım ama perinatolojiden sabah erkenden gidip ikili taramayı yaptiricaktim bu sefer de olmaz diye acaba ilk önce doktora mi girsem sonra randevu kalmaz diye düşünüyorum ne yapim sizce
Haticebaysalll Nezahatozen ben sağlık ocağında yaptırdım cnm iğne kontorl falan çağırıyolar sağlık ocağında kaydol
Elifdursun Nezahatozen canım perintloji yüksek riskli gebelere bakıyor kadın Doğum doktoru riskli gebelik diye seni yeşil listeye alıyo sonra 182 den gözüküyor alıyorsun randevu
Nezahatozen Ftmcmc bu seferde geç olmaz mi zaten bana demişti ki ordan randevu al yada sabah erken git gözük sonra bana gel dedi bu sefer de sisteme girmemesi ya da direk hastaneye gidicem saatinde sonra oraya gidicem bekleriz artik