Anne2509 _momy_9 ben de burada yaptırdım ve memnun kalmıştım çok güler yüzlü ve tek tek her şeyi anlatıyor bebişin fotoğraflarını da flaşla veriyorlar fiyatı da piyasaya göre uygun çünkü perinatolog değil radyolog bakıyor
Guclu_anne Kbr6134 Marmaraya kadın doğuma randevu aldım ayın 16 sında eğer ordan detaylı için randevu verilirse orda yaptiricam. Vermezlerse Pendik Medipol üniversitesi hastanesine gidicem mecbur
limonvari _momy_9 rica ederim ☺️ çok severim ben Erbil hocayı. İnanın çok iyi bir doktordur. İnşallah çok çok güzel haberler alırsınız yarın🥰 benden de selam söyler misiniz Erbil hocama. Adım İlknur kara ☺️
Merve1712 esraagk şuanlık ilgisi iyi canım tahlil sonucu bazen whatsapp tan iletişime heçebiliyorum ayda bir gidiyorum ilgili zamanda ilaçları falan veriyoe başlıyor şuanlık ters birşey görmedim ultrasonda falan güzel inceliyor bir iki dakikada bitirmiyor🙏
Cansuu34 _momy_9 murat muhcu özel kliniği var çok çok iyi bir uzman ücreti en son 3500dü kesinlikle tavsiye ederim ama bı 10 gün önceden randevu almanız gerekiyor
Guclu_anne aysenuraydin2 Benim bekarken oturduğum mahlle 🤗 zaten Turgut reis ile yan yana Ahmet yesevi